29 Σεπ 2009

Στις 28 Οκτωβρίου το Κύπελλο με τον Εορδαϊκό

Αυτή είναι η ημέρα που όρισε η ΕΠΟ τον αγώνα του Τριφυλλιού με την ομάδα της Πτολεμαϊδας για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 28 Οκτωβρίου το Κύπελλο με τον ΕορδαϊκόΤις ημέρες των Εθνικών Εορτών όλοι κάθονται, αλλά αυτή τη φορά δε θα συμβεί το ίδιο και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο αγώνας Κυπέλλου των πράσινων με αντίπαλο τον Εορδαϊκό, για την 4η φάση της διοργάνωσης, θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου στις 21:00.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας, το οποίο και αναμένεται να είναι γεμάτο από τόσο φίλαθλους των γηπεδούχων όσο και από αυτούς του Τριφυλλιού καθώς όλοι θα θελήσουν να δουν από κοντά τους παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε.

28 Σεπ 2009

Μειώθηκε στους δύο αγώνες η ποινή του Ζιμπρίλ Σισέ

Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό εκτίει τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της ποινής του και θα δώσει κανονικά το παρών στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Στουρμ Γκρατς, στην Αθήνα.


Μειώθηκε στους δύο αγώνες η ποινή του Ζιμπρίλ ΣισέΑυτή ήταν η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, που εξέτασε την έφεση Παναθηναϊκού και Σισέ για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί πρωτοδίκως, μετά την αποβολή του στη Μαδρίτη.

Τα μέλη της επιτροπής δέχθηκαν μέρος των αιτιάσεων του Γάλλου που παρέστη στη συνεδρίαση, όπως και ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής και προχώρησαν σε μείωση της ποινής από τρεις σε δύο αγωνιστικές.

Η τρίτη ημέρα παραμένει σε αναστολή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο Γάλλος αντικρίσει ξανά την κόκκινη κάρτα διαιτητή, τότε θα τιμωρηθεί με την ποινή που επισύρει το παράπτωμά του στην τη μία αγωνιστική της αναστολής.

27 Σεπ 2009

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

5 στα 5

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
1'.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κουκουλάκης δίνει το εναρκτήριο σφύριγμα.

2'. Ο Μπιάρσμιρ προλαβαίνει τον Μπλάνκο και απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ.

8'. Εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από αριστερά, μπλόκαρε σταθερά ο Τζόρβας.

9'. Σέντρα του Μπλάνκο, κεφαλιά του Σκόκο η μπάλα άουτ.

11'. Κίτρινη κάρτα σε Λέτο για διαμαρτυρία.

14'. Κόρνερ του Γκερέιρο, πρώτη κεφαλιά από τον Μαϊστόροβιτς, δεύτερη από τον Γιάχιτς, άουτ.

17'. Σέντρα του Σαλπιγγίδη από αριστερά, ο Σάχα με υπερέκταση πρόλαβε την κίνηση του Ζιλμπέρτο.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αμυντικά, αλλά και δεν έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις σοβαρής απειλής για την εστία του Σάχα.

30'. Οι Σάχα και Τζόρβας έκλεισαν ένα δεκάλεπτο καλοπληρωμένοι θιεατές της αναμέτρησης.

37'. Ο Σαριέγκι με προβολή πρόλαβε τον Μπλάνκο πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Τζόρβα.

38'. Κίτρινη κάρτα στον Γιάχιτς για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Λέτο.

42'. Μπάσιμο του Σκόκο από αριστερά και γέμισμα, ο Κατσουράνης με προβολή δίνει στην μπάλα κατεύθυνση προς τη δεξιά γωνία του Τζόρβα, ο οποίος με τα πόδια πέφτει και απομακρύνει σωτήρια.

43'. Σέντρα του Κατσουράνη ο Σάχα με έξοδο προλαβαίνει τον Σαλπιγγίδη στον αέρα και μπλοκάρει τη μπάλα.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ο Ζιμπρίλ Σισέ προθερμαίνεται εντατικά και πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή για τον Χενκ Τεν Κάτε.
48'. Φάση διαρκείας έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ. Πάσα του Κατσουράνη, δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη με το αριστερό στα όρια της μεγάλης περιοχής και η μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σάχα για το 0-1.

51'. Ο Σαλπιγγίδης σε καλή θέση, προσπαθεί να μεταβιβάσει τη μπάλα στον Καραγκούνη, αλλά το γύρισμα είναι ασθενές και παρεμβαίνουν οι αμυντικοί της ΑΕΚ.

56'. Γέμισμα στην περιοχή του Τζόρβα, κεφαλιά από τον Μαϊστόροβιτς, γύρισμα του Καφέ, η μπάλα πάνω στον Μπιάρσμιρ και κόρνερ.

60'. Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη για φάουλ πάνω στον Καφέ.

61'. Ο Ζιμπρίλ Σισέ στη θέση του Γιώργου Καραγκούνη. Το περιβραχιόνιο φοράει ο Ζιλμπέρτο, ο Σαλπιγγίδης μετακομίζει δεξιά και ο Σισέ παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

67'. Εκτός αγωνιστικού χώρου ο Γιαχάγια, στη θέση του ο Παυλής.

69'. Στην κόντρα επίθεση ο Σισέ, από πλάγια δεξιά πλασάρει τον Σάχα, η μπάλα φεύγει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του.

71'. Ο Λεονάρντο στη θέση του Γκερέιρο. Οι Σκόκο, Λεονάρντο και Παυλής παίζουν πίσω από τον Μπλάνκο, στα αμυντικά χαφ οι Καφές και Μαντούκα.

76'. Ο Ταχτσίδης στη θέση του Σκόκο, που νωρίτερα παράκουσε εντολή του Μπάγεβιτς να μην εκτελέσει εκείνος ένα στημένο (φάουλ), αλλά ο Λεονάρντο.

Ο Νίνης κοντά στον Τεν Κάτε, σε λίγο θα μπει στο παιχνίδι.

79'. Ο Νίνης εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο αντί του σκόρερ Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

80'. Σουτ του Μαντούκα από καλή θέση, έπεσε ο Τζόρβας στη δεξιά γωνιά του, η μπάλα έφυγε άουτ.

82'. Ο Κατσουράνης είδε τον Σάχα εκτός εστίας, επιχείρησε να τον πλασάρει η μπάλα έφυγε από το οριζόντιο δοκάρι.

84'. Ο Γκάμπριελ στη θέση του Καντέ που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού.

86'. Σουτ του Λεονάρντο, εξουδετέρωσε ο Τζόρβας.

88'. Ο Σισέ φεύγει πίσω από τη σέντρα καταδιωκόμενος από δύο παίκτες της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια ανοίγει περισσότερο απ' ότι έπρεπε το κοντρόλ και ο Σάχα έπεσε στα πόδια του.

92'. Εντυπωσιακή επέμβαση του Τζόρβα σε δυνατό σουτ του Αραούχο.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ 0-1.


TO PREGAME ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

18:42:

Ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί το Τριφύλλι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Οι Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο και Σαλπιγγίδης είναι οι 11 εκλεκτοί του Ολλανδού τεχνικού.

19:42
Έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την ανέμεναν ελάχιστοι φίλοι της, που χειροκρότησαν τους παίκτες της.
19:45
Οι "κιτρινόμαυροι" κάνουν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί τους και το διαιτητικό τρίο. Περίπου 2.500 φίλαθλοι αυτή την ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο!

19:55
Αναμένεται η άφιξη του λεωφορείου του Παναθηναϊκού και τα αστυνομικά μέτρα είναι πλέον δρακόντεια στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων.

20:00
Έφτασε η αποστολή του Τριφυλλιού, υπό τις αποδοκιμασίες οπαδών που έχουν μαζευτεί στον περιβάλλοντα χώρο του πάνω διαζώματος.

20:05
Οι πράσινοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί από το πέταλο βρίζουν τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος έχει παραμείνει στα αποδυτήρια.

20:18
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καφές, Γιαχάγια, Μαντούκα, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο.

20:24
Ο Αλέξης Τζόρβας μπαίνει με το υπόλοιπο τιμ για προθέρμανση και κατευθύνεται στην εστία προς το πέταλο όπου είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

20:29
Τον ακολουθεί με πεντάλεπτη καθυστέρηση ο Σάχα.

20:40
Η ομάδα του Παναθηναϊκού κάνει την εμφάνισή της για την καθιερωμένη προθέρμανση, υπό τις αποδοκιμασίες των φίλων της ΑΕΚ.

21:02
Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τους περίπου 18.000 φιλάθλους της ΑΕΚ να αποδοκιμάζουν στο άκουσμα του ονόματος του Κώστα Κατσουράνη.

21:04
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνουν το παρών στην εξέδρα των επισήμων οι δύο αντιπρόεδροι του συλλόγου, Αντώνης Αντωνιάδης και Τζόνι Βεκρής. Παρών είναι φυσικά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου

Μάτια της Ουντινέζε πάνω στον Λέτο

Οι εμφανίσεις του Αργεντινού μέσου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, η οποία θα έχει άνθρωπο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για να τον παρακολουθήσει στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάτια της Ουντινέζε πάνω στον ΛέτοΜόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει τα όσα κάνει εντός αγωνιστικού χώρου σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα οι κερκίδες του ΟΑΚΑ θα γεμίσουν με σκάουτερ.

Ο πρώτος, πάντως, είναι ήδη στην Αθήνα και το βράδυ θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο για χάρη του. Πρόκειται για άνθρωπο της Ουντινέζε, η οποία ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως ο Βαλεντίνο Αντζελόνι, εκ των κορυφαίων σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου, θα παρακολουθήσει το αποψινό ντέρμπι.

Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Σεμπαστιάν Λέτο, του οποίου τα κατορθώματα έχουν ήδη περάσει στην άλλη μεριά του Ιονίου ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στους παίκτες που θέλει να τσεκάρει να βρίσκεται και ο Σωτήρης Νίνης. Για το νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου είναι σχεδόν καθημερινά αναφέροντας ακόμα και ενδιαφέρον της Ιντερ και της Μίλαν.

Στον πάγκο για πρώτη φορά ο Σισέ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την χθεσινή προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής.
Στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος και Σειταρίδης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του "Τριφυλλιού" ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σειταρίδης, Μάντζιος και Κλέιτον.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ολλανδός θα παρατάξει ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο και τον Σισέ εκτός ενδεκάδας. Ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα δεξιά, ο Καντέ αριστερά, οι Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης. Ο Καραγκούνης θα παίξει δεξιά στην επίθεση, ο Λέτο αριστερά και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή.

Πατέρα παρόντος η προπόνηση

Το 'πε και το 'κανε. Ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Τρίτης, είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα πάει στην Παιανία παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να δει την προπόνηση.
Ο στόχος του, να δείξει στους παίκτες πως βρίσκεται κοντά τους και να τους τονώσει την ψυχολογία. Μίλησε λίγο με τον Τεν Κάτε και με τον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

24 Σεπ 2009

Κλέιτον: "Δεν αποκλείεται να παίξω με την ΑΕΚ"!

Ο Σίλβα Κλέιτον μίλησε στους συμπατριώτες του για την πρώτη του συμμετοχή με την πράσινη φανέλα στο φιλικό με το Αιγάλεω και αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον Χενκ Τεν Κάτε.
Κλέιτον: "Δεν αποκλείεται να παίξω με την ΑΕΚ"! Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “o'globo.com”, ο βραζιλιάνος μέσος τόνισε: "Αισθάνομαι όμορφα που αγωνίστηκα μετά από καιρό με την ομάδα. Είχα μια καλή ευκαιρία να σκοράρω, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Μίλησα με τον Τεν Κάτε μετά το ματς και μου είπε πως θα επιστρέψω στην ομάδα στα ερχόμενα παιχνίδια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να φορέσω την φανέλα με το -10- στον ματς με την ΑΕΚ"!

Με κόσμο και κόντρα στην Στουρμ Γκρατς

Με τους φιλάθλους του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς.

Με κόσμο και κόντρα στην Στουρμ ΓκρατςΟι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς στις 22 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ η επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι στις 29 του ίδιου μήνα.
Αυτό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να εκδοθεί η απόφαση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ατλέτικο πριν από το ματς με την Στουρμ και έτσι το Τριφύλλι θα έχει την συμπαράσταση των φίλων του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάει στην Νιόν ο Σισέ

Το παρών κατά την εκδίκαση της έφεσης της ποινής των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε θα δώσει ο Τζιμπριλ Σισέ.
Πάει στην Νιόν ο ΣισέΌπως σας έχουν ενημερώσει τα «Πράσινα Νέα» η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν. Μαζί με τον Σισέ θα ταξιδέψει και ο β' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρή.
Ο διεθνής στράικερ αναμένεται να υποστηρίξει ότι «είμαι ο τελευταίος παίκτης που θα επιχειρούσε να μαρκάρει βάναυσα αντίπαλο και να τον τραυματίσει. Δύο φορές στο παρελθόν έχω υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από βάναυσα χτυπήματα των αντιπάλων».
Ο Σισέ θα μιλήσει αναλυτικά για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, ενώ είναι πιθανόν να κατατεθούν στην επιτροπή σχετικά dvd.
Σε ότι αφορά την έκδοση της απόφασης της έφεσης, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα την κάνει γνωστή την Τρίτη. Αν η τιμωρία του Γάλλου μειωθεί σε μία αγωνιστική, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Τεν Κάτε για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Ντιναμό στο Βουκουρέστι.

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εξετάζεται η έφεση για Σισέ

Aπό την πρώτη στιγμή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές ότι θα εξαντλήσει τις περιορισμένες –είναι η αλήθεια- πιθανότητές της να επιτύχει περιορισμό της ποινής των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ζιμπρίλ Σισέ.
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εξετάζεται η έφεση για ΣισέΤην περασμένη Δευτέρα απέστειλε και συμπληρωματικό φάκελο με τις αιτιάσεις της ως προς την βαριά ποινή που επέβαλλε πρωτοδίκως η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πλέον αναμένει την εκδίκαση της έφεσης.

Όπως μάλιστα ειδοποίησε εγγράφως χθες η ΟΥΕΦΑ, η έφεση θα συζητηθεί την Δευτέρα 28 του μήνα, στη συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής, οπότε και θα γνωρίζουμε την τύχη της.

22 Σεπ 2009

Φιλική νίκη επί του Αιγάλεω με 2-1, ντεμπούτο για Γιούρκα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί του Αιγάλεω με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Φιλική νίκη επί του Αιγάλεω με 2-1, ντεμπούτο για ΓιούρκαΟι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, αλλά οι παίκτες του Τεν Κάτε ισοφάρισαν με γκολ του Χριστοδουλόπουλου και με γκολ του Φέτση πήραν την νίκη. Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πολλές συμμετοχές, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι στο παιχνίδι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος και οι Μάντζιος και Κλέιτον έπειτα από την επιστροφή τους στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Η 11άδα του Παναθηναϊκού αποτελούταν από τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Καντέ, Μαχλελή, Σιμάο, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλο, Μάντζιο, Κλέιτον και Πετρόπουλο.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και παίκτες από την golden team και πιο συγκεκριμένα οι Κάσας, Φέτσης, Λαγός, Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος.

21 Σεπ 2009

Αντε ας κάνουμε και λίγη πλάκα



Ο Νικόλας Πατέρας πρέπει να έχει... αλλεργία στα κόκκινα καθώς μόλις είδε στο ΟΑΚΑ ένα φίλο του τριφυλλιού που φορούσε φούτερ με το συγκεκριμένο χρώμα του είπε να μην ξανά φορέσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αποχώρηση του από το στάδιο και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του είχε μια μίνι συνομιλία με έναν μικρό φίλαθλο του τριφυλλιού. Ο λιλιπούτειος πράσινος φώναξε στον Πατέρα: «Γεια σου πρόεδρε» με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να του απαντάει και να τον προειδοποιεί: «Γεια σου αγόρι. Να μην ξανά βάλεις κόκκινα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1


Σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 επί του Άρη στο ΟΑΚΑ και έκανε το 4 στα 4 στο Πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έκλεισαν τους κιτρινόμαυρους στα καρέ τους. Μάλιστα το Τριφύλλι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους Σαλπιγγίδη και Νίνη. Στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε το ματς και ήταν εκείνος που άνοιξε τελικά το σκορ με κοντινή προβολή του Γκιάρο (36’).
Η αντίδραση των παικτών του Τεν Κάτε ήταν άμεση. Έξι λεπτά αργότερα ο Λέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Αμπρέου άλλαξε την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του Σηφάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε με την μπάλα να πηγαίνει συνέχεια πάνω κάτω και τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ της νίκης. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Άρης είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το ματς, όμως τελικά οι πράσινοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν.
Στο 83’ ο Σαλπιγγίδης απέφυγε τον Αράνο, την κατάλληλα στιγμή γύρισε την μπάλα και ο Κώστας Κατσουράνης από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το τελικό 2-1. Το μοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν οι τραυματισμοί των Δάρλα, Μαρίνου και Σπυρόπουλου με την κατάσταση των παικτών να ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος (27' Βύντρα), Δάρλας (6' Σπυρόπουλος ), Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Φλάβιο, Αράνο, Νασούτι, Ναφτί (33' Ρόβας ), Φερνάντες, Γκρασιάν, Κόκε, Αμπρέου (63' Κάμπορα).

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
1'. Σέντρα του Σαλπιγίδη από δεξιά προλαβαίνει στο πρώτο δοκάρι και διώχνει σε κόρνερ ο Ναφτί.

5'. Υποχρεωτική αλλαγή. Αποχωρεί τραυματίας ο Δάρλας, στη θέση του εισέρχεται ο Σπυρόπουλος.

6'. Κάθετη πάσα του Κατσουράνη για τον Σισέ, προλαβαίνει με έξοδο ο Σηφάκης στα όρια της μεγάλης περιοχής.

8'. Εκτέλεση φάουλ του Σισέ στο τείχος, σουτ του Νίνη αποκρούει ασταθώς ο Σηφάκης, ο Σαλπιγγίδης "τσιμπάει" τη μπάλα λίγο πιο δυνατά απ' ότι έπρεπε και βγήκε μαζί της άουτ.

9'. Σουτ του Νίνη έξω από τη μεγάλη περιοχή εξουδετέρωσε ο Σηφάκης στην αριστερή γωνιά του.

11'. Ο Σπυρόπουλος με τάκλιν στα πόδια του Κόκε, τον προλαβαίνει πριν σουτάρει από πολύ καλή θέση.

19'. Κόρνερ για τον Άρη, κεφαλιά από τον Ρονάλντο Γκιάρο, εξουδετερώνει ο Τζόρβας.

20'. Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. ο Άρης έχει ισορροπήσει.

26'. Κακός υπολογισμός της πορείας της μπάλας και άλμα σε λάθος χρόνο από τον Σαριέγκι, κοντρολάρει ο Αμπρέου τετ α τετ με τον Τζόρβα, ο Σαριέγκι πέφτει στα πόδια του και απομακρύνει σε κόρνερ.

29'. Δεύτερη υποχρεωτική αλλαγή για τον Τεν Κάτε. Ο Βύντρα στη θέση του τραυματία Μαρίνου.

32'. Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, με τον Ρόβα στη θέση του Ναφτί.

36'. Από εκτέλεση στημένου, στα όρια της μεγάλης περιοχής ο Φλάβιο "γεμίζει", ο Νασούτι με το κεφάλι φέρνει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας και ο Γκιάρο με προβολή σημειώνει το 0-1.

42'. Εκτέλεση φάουλ του Λέτο απο δεξιά, ο Σαριέγκι με τον Αμπρέου πέφτουν στη μπάλα και τη βρίσκουν όσο χρειάζεται για να πάρει κατεύθυνση προς την εστία του Σηφάκη, 1-1.

ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

52'. Τετ α τετ ο Αμπρέου με τον Τζόρβα, αλλά ο επιθετικός του Άρη στέλνει την μπάλα πάνω από το ορίζοντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

54'. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης βρήκε τον αμαρκάριστο Σαλπιγγίδη, όμως ο επιθετικός του Τριφυλλιού νικήθηκε από τον Σιφάκη.

61'. Κίτρινη στον Νίνη.

63'. Ο Κάμπορα περνά στη θέση του Αμπρέου.

67'. Μακρινό σουτ του Κατσουράνη δύσκολη επέμβαση από τον Σηφάκη.

68'. Κόρνερ από τον Λέτο, ο Αράνο στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Σηφάκης έδιωξε ενστικτωδώς.

69'. Κίτρινη κάρτα στους Νασούτι και Βύντρα.

72'. Νέα αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης στη θέση του Σπυρόπουλου.

78'. Ο Κατσουράνης βρίσκει αμαρκάριστο τον Σαλπιγγίδη το σουτ του επιθετικού του Τριφυλλιού πέρασε άουτ.

81'. Κίτρινη στον Σαριέγκι.

83'.Ο Σαλπιγγίδης απέφυγε τον Αράνο από δεξιά, έκανε την συρτή παράλληλη σέντρα και ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.

86'. Κίτρινη στον Σηφάκη.

87'. Σουτ του Λέτο με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

88. Σουτ του Αράνο, η μπάλα κοντράρει στα πόδια του Ζιλμπέρτο ωστόσο ο Τζόρβας δεν αιφνιδιάστηκε.

90+. Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη.

Λήξη αγώνα

20 Σεπ 2009

Την 600η νίκη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός

Την νίκη Νο 600 στο επαγγελματικό πρωτάθλημα στον αγώνα Νο 960 αναζητεί κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου.

Την 600η νίκη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα θέλει σήμερα ο ΠαναθηναϊκόςΟι πράσινοι τελείωσαν την περσινή σεζόν με 596 νίκες στις 30 διοργανώσεις από τότε που καθιερώθηκε ο επαγγελματισμός στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν και ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι την περίοδο 1979-80 (3-3 στη Λεωφόρο) η πρώτη νίκη είχε σημειωθεί την δεύτερη αγωνιστική εκείνης της σεζόν επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-0 με σκόρερ του μοναδικού γκολ τον Περουβιανό Χουάν Όρε.

Η ομάδα που έχει γνωρίσει τις περισσότερες ήττες από τον Παναθηναϊκό είναι ο Πανιώνιος (40) και ακολουθούν ο ΟΦΗ (39), ο Απόλλων (32) και ο Ηρακλής (32).
Από αυτές τις νίκες τις 373 τις έχει πετύχει ως γηπεδούχος και τις υπόλοιπες 226 εκτός έδρας. Η πρώτη εντός έδρας νίκη σημειώθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1979 επί της Δόξας με 2-0 (45’ Ελευθεριάδης, 88’ Υφαντίδης).
Σε αυτά τα 30 χρόνια οι πράσινοι έχουν αντιμετωπίσει 46 ομάδες στο επαγγελματικό πρωτάθλημα έχοντας να επιδείξει τουλάχιστον από μία νίκη με όλες.

Οι μεγαλύτερες σε έκταση νίκες είναι αυτές σε βάρος του Εδεσσαϊκού (9-1) την περίοδο 1992-93, της Δόξας Δράμας 8-0 (1993-94) και της Παναχαϊκής 8-0 (2001-2002).

19 Σεπ 2009

Πρεμιέρα για τη μαύρη φανέλα

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους φίλους του Τριφυλλιού θα κάνει η μαύρη φανέλα των πρασίνων.

Πρεμιέρα για τη μαύρη φανέλαTην Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα φορέσουν τις μαύρες τους εμφανίσεις στο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα συμβεί για λόγους πένθους εξαιτίας του θανάτου των δύο φίλων του Τριφυλλιού την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτή η εξέλιξη θα αναγκάσει τον Άρη να αγωνιστεί με την κίτρινη εμφάνισή του, γιατί η εκτός η έδρας εμφάνιση των Θεσσαλονικέων είναι και αυτή μαύρη οπότε θα υπήρχε πρόβλημα.
Σίγουρα η συγκεκριμένη αφορμή που θα φορεθεί η τρίτη εμφάνιση της ομάδας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ας ευχηθούμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα φορεθεί για το συγκεκριμένο λόγο.

18 Σεπ 2009

"Σκασμένος" έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Γκαλίνοβιτς

"Σκασμένος" έφυγε από το ΟΑΚΑ ο ΓκαλίνοβιτςΜε την ψυχολογία στο ναδίρ αποχώρησε από το Ολυμπιακό Στάδιο ο Γκαλίνοβιτς εξαιτίας των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπο του. Ετοιμάζει Τζόρβα για τον Αρη ο Τεν Κάτε.
"Σκασμένος" έφυγε από το ΟΑΚΑ ο ΓκαλίνοβιτςΚατά καιρούς έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δύσκολα θα ξεχάσει τον αγώνα με την Γαλατασαράι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έγινε αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών από την εξέδρα του Τριφυλλιού μετά το τρίτο γκολ της τουρκικής ομάδας και αυτό είχε ως συνέπεια να αποχωρήσει "σκασμένος" από το Ολυμπιακό Στάδιο μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα ήταν τέτοια η στεναχώρια του που ο Χενκ Τεν Κάτε έλεγε στα αποδυτήρια πως στον αγώνα με τον Αρη θα ξεκινήσει τον Αλέξανδρο Τζόρβα διότι η ψυχολογία του Γκαλίνοβιτς είναι, πια, τόσο πεσμένη που δεν είναι δυνατό να αγωνιστεί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1-3

Οι περισσότεροι από όσους είδαν τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, να θυμήθηκαν τα λόγια του Ιβιτσα Οσιμ που σε κάτι τέτοια παιχνίδια χαρακτήριζε πόρνη την μπάλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1-3Ναι ήταν πόρνη η μπάλα που έκανε όλα τα χατήρια των Τούρκων και γύρισε με τόσο προκληκτικό τρόπο την πλάτη στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά όμως χρειάστηκε να γίνουν μια σειρά τραγικών λαθών για να φθάσουμε σε αυτό το 1-3 που δίχως άλλο αποτελεί μαγική εικόνα μόνο σε ότι αφορά την έκταση του σκορ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

1' Ξεκινάει ο αγώνας με ενός λεπτού σιγή για τον χαμό των δύο οπαδών του Παναθηναϊκού. Οι οργανωμένοι οπαδοί των πράσινων παρέμειναν σιωπηλοί για 13 λεπτά.
1' Πρώτη επίθεση του αγώνα για το Τριφύλλι.
4' Γκολ για την Γαλατασαράι. Ο Μπάρος θα βγάλει την σέντρα από τα δεξιά. Ο Μαρίνος θα κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης και θα στρώσει την μπάλα για τον Ελάνο, ο οποίος από κοντά θα κάνει το 0-1.
10'
Εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο, η μπαλά περνάει από πολλά πόδια και καταλήγει στην αγκαλιά του Λέο Φράνκο.
11' Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Γαλατά βγάζει μόνο του απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς τον Κεϊτά, ο οποίος πλασάρει πάνω από τον Κροάτη τερματοφύλακα. Λίγο πριν τη γραμμή τέρματος ο Μπίαρσμιρ απομακρύνει με κεφαλιά.
19' Κίτρινη κάρτα στον Γιόσου Σαριέγκι. Ο Βάσκος χάνει τον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού στο Βουκουρέστι.
23' Σέντρα του Σπυρόπουλος, ο Σαλπιγγίδης δε θα καταφέρει να πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.
24' Αλλαγή για την Γαλατασαράι. Ο Ουγκούρ θα πάρει τη θέση του Εμρέ Γκιουνγκούρ
26' Τετ α τετ του Μίλαν Μπάρος με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο Τσέχος επιθετικός πλασάρει άουτ.
33' Σέντρα του Κιούελ, η μπάλα φεύγει από τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο Σπυρόπουλος διώχνει προ του Μπάρος.
34' Σουτ του Ελάνο μέσα από την περιοχή, διώχνει αρχικά ο Γκαλίνοβιτς και εν συνεχεία ο Μπίαρσμιρ.
42' Σουτ του Μεχμέτ Τοπάλ καταλήγει στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς.
44' Κίτρινη κάρτα στον Λέο Φράνκο.
45' Ημίχρονο.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Γαλατά στην σέντρα.
47' Γκολ για την Γαλατασαράι. Ο Μπάρος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, πέρασε τον Γκαλίνοβιτς και έγραψε στην κενή εστία το 0-2.
48' Σουτ από τα πλάγια από τον Μίλαν Μπάρος, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
49' Δύο αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης στη θέση του Χριστοδουλόπουλου και ο Πετρόπουλος στη θέση του Κατσουράνη.
52' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Λέτο από το ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει άουτ.
53' Σουτ του Νίνη απομακρύνει ο Λέο Φράνκο.
55' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος πλασάρει τον Λέο Φράνκο, αλλά η μπάλα θα περάσει εκατοστά δίπλα από το δεξιό δοκάρι της τουρκικής εστίας.
56' Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο.
57' Γκολ για την Γαλατασαράι. Χτύπημα φάουλ του Ελάνο, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Σαριέγκι και καταλήγει στο βάθος της εστίας του Γκαλίνοβιτς για το 0-3.
58' Σουτ του Λέτο από τα πλάγια απομακρύνει ο Λέο Φράνκο σε κόρνερ.
60' Σουτ του Νίνη, λίγο έξω από την εστία του Λέο Φράνκο.
61' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό από σουτ του Πετρόπουλου.
62' Αλλαγή για την Γαλατασαράι με τον Αρντά στη θέση του Ελάνο.
66' Άδικες αποδοκιμασίες από την εξέδρα για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς
67' Σουτ του Μπάρος από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
71' Σουτ του Νίνη έξω από την περιοχή θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Λέο Φράνκο.
72' Τρίτη αλλαγή για την Γαλατασαράι. Ο Οζμπέκ αντικαθιστά τον Κεϊτά.
78' Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Από μπαλιά του Καραγκούνη, ο Σαλπιγγίδης θα βρεθεί απέναντι στον Λέο Φράνκο και με σουτ θα κάνει το 1-3.
80' Αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό. Το σουτ του Σαλπιγγίδη κοντράρει και καταλήγει κόρνερ, το οποίο περνάει ανεκμετάλλευτο.
84' Σουτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα λίγο πριν το σημείο του πέναλτι, απελπιστικά άουτ.
89' Προσπάθεια του Λέτο από τα αριστέρα, ο Νίνης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του περνάει άουτ.
90' Κόρνερ του Λέτο. Ο Πετρόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Λέο Φράνκο θα μπλοκάρει την μπάλα.
90+2' Τέλος του αγώνα.

15 Σεπ 2009

Εκδίδεται άμεσα η οικοδομική άδεια για τον Βοτανικό

Με πρωτοβουλία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα του Γ. Γραμματέα Ε. Μπαλτά συγκλήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΕΧΩΔΕ με στόχο την εύρεση του ενδεδειγμένου τρόπου αντιμετώπισης των ζητημάτων που ενέσκηψαν σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του Νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ ο Γενικός Γραμματέας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρόνης Ακριτίδης με τη σύμβουλο του δημάρχου Τασία Λαγουδάκη και υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για το γήπεδο και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σαμαράς με τους συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης παρά το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών, τόσο το ΥΠΕΧΩΔΕ όσο και ο Δήμος επέδειξαν θετική στάση και πνεύμα συνεργασίας.

Συγκεκριμένα από την πλευρά του ΥΠΕΧΩΔΕ ο κ Μπαλτάς τόνισε τη βούληση τόσο του κ Σουφλιά όσο και τη δική του να εκδοθεί η άδεια, ενώ ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Χρόνης Ακριτίδης, έκανε μνεία στην άμεση ανταπόκριση του κ Κακλαμάνη και την αποστολή των εγγράφων που ζητήθηκαν στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στη συγκατάθεση του Δήμου να αποσταλούν άμεσα όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζητήθηκαν.
Οι εποικοδομητικές αυτές θέσεις είχαν ως αποτέλεσμα την συμφωνία επί της διαδικασίας της έκδοσης της άδειας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα της άδειας επιλύθηκε με τη δέσμευση ο Δήμος και το ΥΠΕΧΩΔΕ να τακτοποιήσουν υπηρεσιακά τις τελικές εκκρεμότητες άμεσα.
Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αυτό σημαίνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα εκδοθεί η άδεια.

Διαψεύδει για Μπόχουμ ο Αγγελής


Κατηγορηματικός σε ό,τι έχει να κάνει με τις φήμες γύρω από την εμπλοκή της Μπόχουμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν ο μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Βαγγέλης Αγγελής, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, βρέθηκε στην Γερμανία. Επίσης είναι αλήθεια ότι μίλησε με την Μπόχουμ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του γερμανικού συλλόγου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο ίδιος εργάζεται ως σύμβουλος. Τώρα απομένει να μάθουμε αν είναι αλήθεια ότι στην κουβέντα με τους Γερμανούς ακούστηκε και το όνομα του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του διεθνούς στράικερ μιλώντας στο “Sport24.gr” αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο. “Δεν υπάρχει καμία επαφή με την Μπόχουμ για τον Δημήτρη. Εγώ ήρθα εδώ για άλλη δουλειά και όχι για τον Σαλπιγγίδη. Το βράδυ επιστρέφω στην Ελλάδα, αφού ολοκληρώσω τις συζητήσεις μου” δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγελής.

Παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες από την Γερμανία δεν επιβεβαιώνουν τον κ. Αγγελη, αλλά μιλούν ακριβώς για το αντίθετο. Ότι δηλαδή το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έπεσε στο τραπέζι. Πάντως, ακόμα και έτσι να είναι δε θα μπορούσε ποτέ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού να το επιβεβαιώσει από την στιγμή που το συμβόλαιο του με τους πράσινους έχει παραπάνω από έξι μήνες μέχρι να τελειώσει.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν την πλευρά Σαλπιγγίδη και αυτή του Παναθηναϊκού να κάθονται στο τραπέζι και να ανοίγουν και πάλι το φάκελο της ανανέωσης πολύ σύντομα. Ισως και μετά τον αγώνα με την Γαλατασαράι.

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων με τον Αρη

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τίθενται από την Τετάρτη (16/9) τα εισιτήρια για τον αγώνα της Σούπερ Λίγκα με τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε κυκλοφορία τίθενται από την αύριο Τετάρτη (16/9) τα εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15 έως 60 ευρώ

Στα 25.005 έκλεισαν οι πωλήσεις των διαρκείας

Οπως και πέρυσι, έτσι κι εφέτος οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας του Τριφυλλιού καθώς η πράσινη ΠΑΕ πούλησε 25.005 εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Αν και το περυσινό ρεκόρ των 26.002 εισιτηρίων διαρκείας δεν καταρρίφθηκε, εν τούτοις και αυτή την αγωνιστική περίοδο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί δυναμικά στο πλευρό της ομάδας ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού.

Οπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ τα εισιτήρια διαρκείας που πουλήθηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 έφθασαν τα 25.005 δηλαδή 997 εισιτήρια λιγότερα από πέρυσι. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως, θέλησε με ανακοίνωση της να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Τριφυλλιού.

14 Σεπ 2009

Καλό ταξίδι Απόστολε και Παρασκευά

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το τραγικό δυστύχημα που έγινε τα χαράματα στην Αταλάντη όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο οπαδοί του «τριφυλλιού». Καλό ταξίδι Απόστολε και Παρασκευά...
paoatal.jpg
Βαρύς είναι ο φόρος τιμής στην άσφαλτο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού . Η ...κατάρα κυνηγάει τους «πράσινους» εδώ και σχεδόν 40 χρόνια από το ατύχημα με τα πούλμαν στην Βέροια, με τον Παρασκευά και τον Απόστολο να είναι τα δύο τελευταία θύματα.

Καλή αντάμωση με τον Δημήτρη, τον Γιώργο και τον Νίκο και τα άλλα παιδιά που σας περιμένουν...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Όσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

13 Σεπ 2009

Πανθρακικός-ΠΑΟ 0-1


Ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται η ομάδα του Τριφυλλιού, χωρίς εκπλήξεις στα πρόσωπα που την συγκροτούν.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια είναι ο Γκαλίνοβιτς, δεξιά ο Μαρίνος, αριστερά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο διατηρούνται οι Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και πιο μπροστά τους ο Νίνης.
Δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή ο Σισέ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Πετρόπουλος, Γκάμπριελ, Καντέ, Χριστοδουλόπουλος.

17:40
Η σύνθεση του Πανθρακικού: Ρόκα, Κανωτίδης, Μπαχαρίδης, Τζόκιτς, Κλεμάν, Καπετάνος, Όρακ, Ολίσε, Φαγιάρδο, Μπουβάλ, Καζάκης.

17:45
Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένονται στις εξέδρες, αφού αρκετοί ήδη βρίσκονται σε θύρες εκτός εκείνης των φιλοξενουμένων οργανωμένων φιλάθλων. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς βρέθηκαν και έξω από το ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στην Αλεξανδρούπολη, υπό τη συνοδεία τυμπάνων τραγούδησαν «στη Λεωφόρο παίζουμε Παναθηναϊκέ» και ζήτησαν νίκη και μόνο νίκη.

17:48
Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Παναθηναϊκού και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την αναγνωριστική βόλτα τους στο χορτάρι του Σταδίου.

18:05
Το πέταλο των φιλοξενουμένων είναι ήδη γεμάτο και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το σύνθημα που συνόδευσε την επιστροφή τους στα αποδυτήρια, πριν ξαναβγούν για την καθιερωμένη προθέρμανση ήταν "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ".

18:55
Περίπου 10.000 φίλοι του ποδοσφαίρου στις εξέδρες του Σταδίου.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

1'. Πρώτη εσωτερική αλλαγή για τον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης και ο Σισέ δεξιά.

3'. Κίτρινη κάρτα για τον Μπουβάλ που έπεσε άγαρμπα πάνω στον Γκαλίνοβιτς.

10'. Κίτρινη κάρτα στον Μαρίνο για μαρκάρισμα στον Καπετάνο.

15'. Βαθιά μπαλιά του Καραγκούνη για τον Σισέ, που έπιασε το σουτ από πολύ πλάγια θέση για να μπλοκάρει τη μπάλα ο Ρόκα.

18'. Σέντρα του Λέτο, κεφαλιά του Σισέ, εξουδετέρωσε ο Ρόκα.

Ο Παναθηναϊκός ελέγχει το παιχνίδι, αλλά δεν κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα. Οι παίκτες του αναλώνονται σε βαθιές μπαλιές, χωρίς αποδέκτη τις περισσότερες φορές.

37'. Σέντρα σουτ του Λέτο έδιωξε ενστικτωδώς ο Ρόκα σε κόρνερ.

42'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ως τώρα. Ο Κατσουράνης έσκαψε τη μπάλα για τον Νίνη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, αλλά ο Ρόκα βγήκε γρήγορα και σταμάτησε τον διεθνή άσο.

45'. Ο Μπιάρσμιρ σταματάει εντυπωσιακά τον Καζάκη και απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του Γκαλίνοβιτς.

45+. Ο Σαλπιγγίδης ανακόπτεται λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ φεύγει τετ α τετ με τον Ρόκα.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

47'.
Κίτρινη κάρτα στον Κανωτίδη για τράβηγμα της φανέλας του Λέτο.

49'. Κόρνερ του Λέτο, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Σαριέγκι, εντυπωσιακά ο Ρόκα σε κόρνερ.

51'. Κεφαλιά του Κατσουράνη και πάλι θετικός ο Ρόκα.

53'. Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη, γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του για να ελέγξει τη μπάλα.

55'. Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κανωτίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα από πίσω στον Νίνη.

57'. Ο Ν' Γκαμπί στη θέση του Μπουβάλ.
Στην επόμενη κιόλας φάση δίνει αγκωνιά στον Νίνη σε διεκδίκηση της μπάλας, αλλά ο Καλόπουλος δεν βλέπει την παράβαση.

59'. Κίτρινη κάρτα στον Μπαχαρίδη που σταμάτησε με το χέρι τον Σαλπιγγίδη.

61'. Δυνατό σουτ του Καζάκη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

64'. Ο Ντιαλό στη θέση του Καπετάνου.

67'. Ο Αργυρίου στη θέση του Ολίσε.

69'. Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνει τη θέση του Νίνη.

70'. Άστοχο σουτ του Χριστοδουλόπουλου από καλή θέση.

72'. Σουτ του Ντιαλό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ψηλά άουτ.

76'. Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη.

77'. Ο Πετρόπουλος στη θέση του Σαλπιγγίδη.

78'. ΓΚΟΛ. Συρτή σέντρα από τον Σισέ, αδράνεια στηην άμυνα του Πανθρακικού και ο Λέτο από κοντά στο δεύτερο δοκάρι γράφει το 0-1.

81'. Ο Ζιλμπέρτο στη θέση του Καραγκούνη.

83'. Επιτέλους κίτρινη κάρτα στον Ν' Γκαμπί. Αυτή τη φορά "γκρέμισε" τον Λέτο.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

10 Σεπ 2009

«Μπαμ» με Γιούρκα!


To... μπαμ της τελευταίας στιγμής έγινε και αφορά τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» την τελευταία μέρα των μεταγραφών που αφορούν τους ελεύθερους παίκτες απέκτησαν αυτόν με τον οποίο «φλέρταραν» από τον Μάιο! Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης,θα φορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού» για τα επόμενα 4 χρόνια, καθώς η ΠΑΕ εξέδωσε την ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής. Ο διεθνής αμυντικός βρέθηκε στην προπόνηση της Παιανίας. Σίγουρα, το μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού που είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς είχε δύο πρωταγωνιστές. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Οι δύο πλευρές έφτασαν αρκετές φορές κοντά στην συμφωνία αλλά το deal δεν έγινε. Και όπως όλα έδειχναν δεν θα γινόταν ποτέ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες, όμως, ήρθαν τα... πάνω-κάτω!

Οι «πράσινοι» που ενώ φαινόταν ότι με την προσθήκη του Στέργου Μαρίνου δεν θα έκαναν άλλη κίνηση για το δεξί άκρο της άμυνας τα βρήκαν την... δωδεκάτη ώρα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έτσι ο Γιούρκας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στην Παιανία μετά από πέντε χρόνια.

Ο παίκτης βρέθηκε στην Παιανία και παρακολούθησε την προπόνηση της Πέμπτης και την προετοιμασία της... νέας του ομάδας για το ματς της Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Ο Σεϊταρίδης πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία και θα είναι... κομπλέ (όσο αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα) σε περίπου ένα μήνα.

Θυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League, καθώς δηλωθεί στην λίστα της ΟΥΕΦΑ που παραδόθηκε πριν μερικές ημέρες.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του, θα περιλαμβάνει ένα μικρό πάγιο ποσό αλλά πολύ μεγάλα μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και οι μεταγραφές ολοκληρώνονταν στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης οι «πράσινοι» είχαν φροντίσει να... το καθυστερήσουν λίγη ώρα ακόμη ώσπου να γίνει το τελευταίο deal του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιούρκα Σεϊταρίδη από το «τριφύλλι» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη».

Η πορεία


Γεννημένος στις 4 Ιουνίου του 1981 στον Πειραιά ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έκανε «όνομα» την τριετία 1998-2001 με την φανέλα του ΠΑΣ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στο δεξί άκρο της άμυνας, τον έβαλαν στο... στόχαστρο των μεγάλων ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να ντύνει στα πράσινα τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Στην Παιανία έκανε... παπάδες και το καλοκαίρι του 2004 πριν σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης υπογράφει στην Πόρτο! Εκεί μένει για μια χρονιά και το επόμενο καλοκαίρι μετακομίζει στην Μόσχα και την Ντιναμό. Στο δύσκολο σιβηρικό περιβάλλον αντέχει μόλις μια χρονιά και το 2006 μεταγράφεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στους «ροχιμπλάνκος» ήταν μια πάνω και μια κάτω. Πριν λίγους μήνες έμεινε ελεύθερος και σήμερα μετά από ένα μεγάλο σίριαλ επέστρεψε στην Παιανία, μετά από πέντε χρόνια.


9 Σεπ 2009

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Γαλατάσαραϊ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους του Τριφυλλιού για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα τεθούν από αύριο τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Η πράσινη ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της ανακοίνωσε τα μέρη και ώρες πώλησης των εισιτηριών για τον αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15 έως 50 ευρώ.

Ο Καλόπουλος σφυρίζει το Πανθρακικός-Παναθηναϊκός

Τον άρχοντα της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικού όρισε η Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Καλόπουλο.


Ο Καλόπουλος σφυρίζει το Πανθρακικός-ΠαναθηναϊκόςΟ Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00.

Βοηθοί του θα είναι οι Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Γουργιώτης (Φθιώτιδας) ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αμπαρκιόλης (Μακεδονίας). Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτρης Καλύβας.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο Παναθηναϊκός με τον κ. Καλόπουλο ήταν στις 21 Δεκεμβρίου του 2008, στο Ηράκλειο. Τότε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας του ΟΦΗ. Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Πετρόπουλος (52'), Σαλπιγγίδης (56') και Ρουκάβινα (90').

7 Σεπ 2009

Βγάζει κοινοτικό διαβατήριο ο Σιμάο

Πορτογαλικό διαβατήριο θα έχει σε λίγο καιρό ο Μοζαμβικανός μέσος του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2010 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειάζοντας μία θέση ξένου στο πράσινο έμψυχο δυναμικό.

Τρεις αγωνιστικές στον Ζιμπρίλ Σισέ


Ξανά τον Νοέμβριο θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Απίστευτη αυστηρότητα επέδειξε η ΟΥΕΦΑ στην περίπτωση του Ζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η απ' ευθείας κόκκινη που δέχτηκε ο 28χρονος επιθετικός για το σκληρό μαρκάρισμα στον Ασουνσάο, επέφερε την μέγιστη των ποινών και τώρα οι πράσινοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να υποβάλλουν έφεση, μήπως και μειωθεί η ποινή. Αν δεν πετύχουν τίποτα, τότε ο Σισέ θα χάσει όλο τον πρώτο γύρο του UEFA Europa League, γεγονός που αποδυναμώνει αισθητά την ομάδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 28χρονος στράικερ δε θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κανένα αγώνα του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Θα χάσει, δηλαδή, την εντός αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ (17/09), τον εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (01/10) και το ματς με την Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο (22/10).

Η ποινή έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε στην πράσινη ΠΑΕ.

2 Σεπ 2009

Για πάντα στον ΠΑΟ ο Κάρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τους πράσινους ιθύνοντες, με την εξέλιξη που όλοι ανέμεναν, δηλαδή την υπογραφή νέου συμβολαίου.
Υπέγραψε ο Καραγκούνης έως το 2012Ο αρχηγός του Τριφυλλιού υπέγραψε τριετή συμφωνία, κάτι που δείχνει ότι θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, εξερχόμενος των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης τόνισε: “Μετά από τη σημερινή εξέλιξη, μάλλον θα κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Με αυτό το συμβόλαιο σίγουρα θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που ξεκίνησα”.
Για το εάν θα σταματήσει στη λήξη του καινούριου του συμβολαίου ή εάν θα συνεχίσει είπε:
“Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα γίνει σε τρία χρόνια. Αλλά, όταν κάνω αυτό το συμβόλαιο και στην ηλικία που είμαι, αυτό που μετράει ήταν ότι ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και για αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.
Από εκεί και πέρα και με το συμβόλαιο που είχα και με αυτό που έκανα τώρα, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου δεν σταματάνε. Δεν είναι θέμα συμβολαίου. Οι φιλοδοξίες μου δεν σταματάνε ούτως ή άλλως. Θα δίνω πάντα το 100%”.

Για τα παιχνίδια της Εθνικής δήλωσε: “Θα κάνω το παν για το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά για το πρώτο παιχνίδι, έχουμε 3-4 μέρες μπροστά μας. Είναι λίγο δύσκολο, θα δω σήμερα και αύριο στην προπόνηση πως θα πάει και αναλόγως θα δω αν θα ταξιδέψω την Πέμπτη”.
Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ είπε: “Τον όμιλο τον κάνεις εύκολο η δύσκολο εσύ ο ίδιος στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένας όμιλος στον οποίο εάν είμαστε σοβαροί και αυτοί που πρέπει στην Ευρώπη, μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη”.

1 Σεπ 2009

Οι «εκλεκτοί» του Τεν Κάτε για το Europa League

Η είσοδος των Στέργου Μαρίνου και Γιώργου Μαχλελή αντί των Μαρσέλο Μάτος, Μπράις Μουν και Χρήστου Μελίσση ήταν τα νέα στοιχεία της λίστας που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ.

Οι «εκλεκτοί» του Τεν Κάτε για το Europa LeagueΤους εκλεκτούς του Χενκ Τεν Κάτε συγκροτούν οι: Γκαλίνοβιτς, Zιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ, Σιμάο, Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καρνέζης, Καντέ, Σισέ, Δάρλας, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Νίνης, Τζόρβας, Μαρίνος και Μαχλελής.

Στον ΠΑΟΚ ο Μούν

Κάτοικος Τούμπας έγινε το απόγευμα ο Μπράις Μουν.
Δανεικός στον ΠΑΟΚ, ο ΜουνΚυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός, παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο.
Οι εμφανίσεις του στα πρώτα ματς της περιόδου δεν ικανοποίησαν τον Τεν Κάτε και άναψε το πράσινο φως για να δοθεί σε άλλη ομάδα.
Αυτή είναι ο ΠΑΟΚ του Σάντος, που έψαχνε έναν δεξιό αμυντικό και έκανε πρόταση δανεισμού του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Με τη σύμφωνη γνώμη του Χενκ Τεν Κάτε, που σκοπεύει να δώσει περαιτέρω ευκαιρίες στον Γκάμπριελ στη θέση για την οποία άλλωστε αποκτήθηκε, η συμφωνία των δύο συλλόγων ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.