27 Σεπ 2009

Μάτια της Ουντινέζε πάνω στον Λέτο

Οι εμφανίσεις του Αργεντινού μέσου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, η οποία θα έχει άνθρωπο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για να τον παρακολουθήσει στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάτια της Ουντινέζε πάνω στον ΛέτοΜόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει τα όσα κάνει εντός αγωνιστικού χώρου σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα οι κερκίδες του ΟΑΚΑ θα γεμίσουν με σκάουτερ.

Ο πρώτος, πάντως, είναι ήδη στην Αθήνα και το βράδυ θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο για χάρη του. Πρόκειται για άνθρωπο της Ουντινέζε, η οποία ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως ο Βαλεντίνο Αντζελόνι, εκ των κορυφαίων σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου, θα παρακολουθήσει το αποψινό ντέρμπι.

Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Σεμπαστιάν Λέτο, του οποίου τα κατορθώματα έχουν ήδη περάσει στην άλλη μεριά του Ιονίου ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στους παίκτες που θέλει να τσεκάρει να βρίσκεται και ο Σωτήρης Νίνης. Για το νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου είναι σχεδόν καθημερινά αναφέροντας ακόμα και ενδιαφέρον της Ιντερ και της Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: