15 Σεπ 2009

Διαψεύδει για Μπόχουμ ο Αγγελής


Κατηγορηματικός σε ό,τι έχει να κάνει με τις φήμες γύρω από την εμπλοκή της Μπόχουμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήταν ο μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Βαγγέλης Αγγελής, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής, βρέθηκε στην Γερμανία. Επίσης είναι αλήθεια ότι μίλησε με την Μπόχουμ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του γερμανικού συλλόγου με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο ίδιος εργάζεται ως σύμβουλος. Τώρα απομένει να μάθουμε αν είναι αλήθεια ότι στην κουβέντα με τους Γερμανούς ακούστηκε και το όνομα του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος του διεθνούς στράικερ μιλώντας στο “Sport24.gr” αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο. “Δεν υπάρχει καμία επαφή με την Μπόχουμ για τον Δημήτρη. Εγώ ήρθα εδώ για άλλη δουλειά και όχι για τον Σαλπιγγίδη. Το βράδυ επιστρέφω στην Ελλάδα, αφού ολοκληρώσω τις συζητήσεις μου” δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγελής.

Παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες από την Γερμανία δεν επιβεβαιώνουν τον κ. Αγγελη, αλλά μιλούν ακριβώς για το αντίθετο. Ότι δηλαδή το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έπεσε στο τραπέζι. Πάντως, ακόμα και έτσι να είναι δε θα μπορούσε ποτέ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού να το επιβεβαιώσει από την στιγμή που το συμβόλαιο του με τους πράσινους έχει παραπάνω από έξι μήνες μέχρι να τελειώσει.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν την πλευρά Σαλπιγγίδη και αυτή του Παναθηναϊκού να κάθονται στο τραπέζι και να ανοίγουν και πάλι το φάκελο της ανανέωσης πολύ σύντομα. Ισως και μετά τον αγώνα με την Γαλατασαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: