7 Σεπ 2009

Τρεις αγωνιστικές στον Ζιμπρίλ Σισέ


Ξανά τον Νοέμβριο θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Απίστευτη αυστηρότητα επέδειξε η ΟΥΕΦΑ στην περίπτωση του Ζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η απ' ευθείας κόκκινη που δέχτηκε ο 28χρονος επιθετικός για το σκληρό μαρκάρισμα στον Ασουνσάο, επέφερε την μέγιστη των ποινών και τώρα οι πράσινοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να υποβάλλουν έφεση, μήπως και μειωθεί η ποινή. Αν δεν πετύχουν τίποτα, τότε ο Σισέ θα χάσει όλο τον πρώτο γύρο του UEFA Europa League, γεγονός που αποδυναμώνει αισθητά την ομάδα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο 28χρονος στράικερ δε θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κανένα αγώνα του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Θα χάσει, δηλαδή, την εντός αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ (17/09), τον εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (01/10) και το ματς με την Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο (22/10).

Η ποινή έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε στην πράσινη ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: