27 Σεπ 2009

Στον πάγκο για πρώτη φορά ο Σισέ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την χθεσινή προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής.
Στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος και Σειταρίδης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του "Τριφυλλιού" ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σειταρίδης, Μάντζιος και Κλέιτον.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ολλανδός θα παρατάξει ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο και τον Σισέ εκτός ενδεκάδας. Ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα δεξιά, ο Καντέ αριστερά, οι Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης. Ο Καραγκούνης θα παίξει δεξιά στην επίθεση, ο Λέτο αριστερά και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή.

Πατέρα παρόντος η προπόνηση

Το 'πε και το 'κανε. Ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Τρίτης, είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα πάει στην Παιανία παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να δει την προπόνηση.
Ο στόχος του, να δείξει στους παίκτες πως βρίσκεται κοντά τους και να τους τονώσει την ψυχολογία. Μίλησε λίγο με τον Τεν Κάτε και με τον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: