14 Φεβ 2010

Με συνταγή Αλκαζάρ

Με την ενδεκάδα που πέτυχε το επιβλητικό διπλό στη Λάρισα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Τη συνταγή της επιτυχίας θα ακολουθήσει ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Καβάλα. Ο 45χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τα ίδια πρόσωπα του θριαμβευτικού περάσματος με 0-3 από το Αλκαζάρ την προηγούμενη εβδομάδα, προσδοκώντας να έχει ανάλογα αποτελέσματα.

Κάτω από τα δοκάρια μένει ακλόνητος ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Σεντρίκ Καντέ, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο. Δεξιά και αριστερά παραμένουν οι διακριθέντες στον θεσσαλικό κάμπο Λουκάς Βύντρα και Νίκος Σπυρόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή, απόντος του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Σιμάο Μάτε διατηρεί τη θέση μπροστά από τα δύο στόπερ. Θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Όσο για την τριπλέτα της επίθεσης, την απαρτίζουν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεξιά, Σεμπάσταν Λέτο αριστερά και Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στην Καβάλα και να μην σκέφτονται την Ρόμα, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Παράλληλα, θέλει συνοχή στις γραμμές, ώστε να μην δώσει χώρο για αντεπιθέσεις στους επικίνδυνους μεσοεπιθετικούς των φιλοξενουμένων.

10 Φεβ 2010

"Ελπίζω μέσω Παναθηναϊκού να πάω Αφρική" "Ελπίζω μέσω Παναθηναϊκού να πάω Αφρική"

Ο Σισέ μίλησε σε γαλλικό ραδιόφωνο και τόνισε ότι ελπίζει ο Ντομενέκ να βλέπει... ελληνικό πρωτάθλημα για να πειστεί για τις ικανότητες του.


Το αν ο Σισέ θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ, είναι καθημερινό θέμα σχολιασμού στα γαλλικά ΜΜΕ... Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού κλήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να πάει στη Νότιο Αφρική αλλά και για τα όσα γράφονται και εξέφρασε την επιθυμία να είναι στους εκλεκτούς του Ντομενέκ...

"Θα ήθελα πολύ να είμαι. Είναι στόχος κάθε παίκτη να παίξει σε ένα Μουντιάλ. Ελπίζω ότι μέσω της απόδοσης μου στον Παναθηναϊκό να εξασφαλίσω την θέση μου στην Γαλλική ομάδα", ήταν το σχόλιο του Γάλλου.

Ο Σισέ για τον ρατσισμό

Ο Σισέ πάντως χθες βρέθηκε μαζί με τον Σεντρίκ Καντέ στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων "Κωστέα Γείτονα", με αφορμή το τέλος του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το οποίο ήταν αφιερωμένοι στην καταπολέμηση της βίας και τους ρατσισμού στα γήπεδα. Μαζί με τους δύο ποδοσφαιριστές ήταν και ο μορφωτικός ακόλουθος της γαλλικής πρεσβείας Πασκάλ Μουλάρ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν στις δηλώσεις τους, κυρίως στο θέμα του ρατσισμού αλλά ο Σισέ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό...

"Είναι πολύ σημαντικό που διδάσκεται από τόση μικρή ηλικία στο σχολείο σας τις σημαντικότερες αξίες του αθλητισμού, όπως είναι η συνεργασία και ο σεβασμός του συμπαίκτη και του αντιπάλου. Αυτή η πρωτοβουλία να μαθαίνουν τα παιδιά τα μυστικά του αθλητισμού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιτίθεται στον ρατσισμό, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα είμαι συνεχώς στο πλευρό σας".

Οι δύο παίκτες βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και την παρουσία τους στο σχολείο από τον Χρήστο Γείτονα.

Όλα ΟΚ με Ζιλμπέρτο


Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος πήρε μέρος στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Τετάρτη, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του.
Παρών ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα... Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
Στη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού έκαναν πρώτα ζέσταμα, εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, προτού ολοκληρώσουν το σημερινό πρόγραμμα με ασκήσεις 4 εναντίον 4. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής της golden team Lando Fusu.

8 Φεβ 2010

Η...ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ CISSE!


Ο Τζιμπρίλ Αρρούν Σισέ (Djibril Arrun Cissé, γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1981, στην Αρλ) είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Την καριέρα του την ξεκίνησε στην ηλικία των 11, στη Νίμ. Μετέπειτα αποκτήθηκε από την Οσέρ για την ομάδα νέων αλλά δεν άργησε πολύ να παίξει και στην ανδρική ομάδα (1998). Μετά από 6 χρόνια στην Οζέρ, μεταπήδησε στη Λίβερπουλ. Η περίοδός του στο Λίβερπουλ τον καθιέρωσε ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα επιθετικών στον κόσμο. Αν και τραυματισμοί τον κράτησαν μακρυά από μεγάλη εξέλιξη, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 49 ματς και να σκοράρει 11 γκολ. Στη συνέχεια, δόθηκε ως δανεικός στην Μαρσέιγ, στην οποία και παρέμεινε ως κανονική μεταγραφή, έως ότου δοθεί δανεικός στη Σάντερλαντ, το 2008.

Από το καλοκαίρι του 2009 ανήκει στον Παναθηναϊκό, με μεταγραφή που του απέφερε κοντά στα 3 εκ. ευρώ τον χρόνο.Σε 21 παιχνίδια της superleague έχει σημειώσει μέχρι στιγμής(08/02/2010}17 γκολ αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.Επίσης έχει σημειώσει δύο τέρματα και στην διοργάνωση του europa league.

Το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα έγινε στις 18/5/2002, ενάντια στο Βέλγιο. Συμμετείχε στην ομάδα το Ροζέ Λεμέ για το Μουντιάλ 2002, όπου και έπαιξε και στα τρία ματς της ομάδας, ως αλλαγή. Το πρώτο του γκολ με την εθνική το πέτυχε με πέναλτι στο ματς Γαλλία-Κολομβία 1-0, στις 18/6/2003.

Αν και αποκλείστηκε από την ομάδα του Euro 2004, συμπεριλήφθηκε στην ομάδα για το Μουντιάλ 2006 της Γερμανίας. Η ατυχία τον χτύπησε όμως για άλλη μια φορά, αφού σε ματς προετοιμασίας με την Κίνα, ο κινέζος αρχηγός Τσενγκ Ζι τον έσπρωξε και τον έκανε να γυρίσει το πόδι του, χάνοντας το επερχόμενο τουρνουά. Αγωνίστηκε κανονικά στα προκριματικά του Euro 2008, όμως δεν ήταν, τελικά, σε αυτούς που συμπεριλήφθηκαν στα τελικά της διοργάνωσης.

Τα προβλήματα με το νόμο ήταν τόσο συχνά, όσο και οι τραυματισμοί του. Τον Οκτώβριο του 2005 στα Ντόκλαντς, κατά τη διάρκεια διαφήμισης στην οποία θα διακωμωδούνταν ένα παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας, ένα 15χρονο αγόρι, αντί να σηκώσει τα χέρια του, έβαλε τον αντίχειρα στη μύτη και άρχισε να κοροϊδεύει τον Σισέ. Ο Γάλλος απάντησε χτυπώντας το στο κεφάλι και η αστυνομία του έδωσε προειδοποίηση για κοινή επίθεση.[1] Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του. Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι βγήκε μαζί έξω για διασκέδαση και διέψευσε τα πάντα.[2]. Ο Σισέ συνελήφθη την 1η Απριλίου του 2009 με την υποψία επίθεσης σε μία γυναίκα έξω από ένα strip club στο Νιούκασλ και μετά από ανάκριση και καταβολή εγγύησης, αφέθηκε ελεύθερος.[3]

7 Φεβ 2010

Νιόπλιας: "Θα μείνουμε στην κορυφή"

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας.

Νιόπλιας: "Θα μείνουμε στην κορυφή"Ο 45χρονος προπονητής τόνισε ότι με τέτοια απόδοση, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να απωλέσει την κορυφή: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Εδώ και ένα μήνα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε το αποτέλεσμα.

Ήρθε και το αποτέλεσμα ήρθε και το σκορ. Είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι γιατί ήμαστε καλή ομάδα έχουμε καλούς παίκτες και γιατί όχι να μην βρεθούμε μέχρι το τέλος στην κορυφή»


Περιμένετε μια τόσο άσχημη εμφάνιση από τη Λάρισα;
«Δεν έχει καμία σχέση η ΑΕΛ αφού εμείς ήμασταν καλύτεροι».

Βλέποντας το ματς από τις εξέδρες είδαμε μια εικόνα που θέλει να βλέπει ο κάθε προπονητής…
«Συμφωνώ απόλυτα γιατί μπήκαν και τα γκολ. Και με τον Άρη και με την ΑΕΚ παίξαμε καλά αλλά σήμερα βάλαμε τα γκολ».

Μια πολύ καλή απόδοση σε ένα βαρύ τερέν;
«Το τερέν μπορεί να ήταν βαρύ αλλά έχουμε παίκτες καλούς. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι πολύ καλά και όταν έχεις παίκτες με ποιότητα μπορείς να αποδόσεις. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Μπορεί κάποια στιγμή να βάλει το γκολ ο Σισέ μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Παίζεις καλά δημιουργείς ευκαιρίες και απλά μας έλειπε το γκολ».

Έχοντας δει τον Παναθηναϊκό όλη τη σεζόν θεωρείται ότι αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση;
«Δεν θέλω να κρίνω το πριν. Όπως σας έχω πει κοιτάζω τη δικά μου δουλειά. Σιγά-σιγά πάμε καλά και βγαίνει αυτό που κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να έχουμε κυκλοφορία της, να είμαστε πιεστικοί και επίδοξος πρωταθλητής έτσι πρέπει να παίζει. Στέλνεις μηνύματα και στον κόσμο και στους αντιπάλους. Φτιάχνεις χαρακτήρα και είναι σημαντικό».

Θεωρείται ότι η Λάρισα είναι μια προβλέψιμη ομάδα;
«Η ΑΕΛ άλλαξε πάρα πολλά είναι λογικό. Έχει πάρει αρκετούς παίκτες γιατί βρίσκεται κάτω από την βαθμολογική πίεση και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Ζήτησα να πιέσουμε και να μην παίξουμε παθητικό ποδόσφαιρο»

Η κριτική που ασκήθηκε στον Σισέ όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σωστή;
«Όχι δεν είναι έτσι. Και άλλες φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα έβαλε. Είχε ένα μέτριο ματς με την ΑΕΚ, αν δούμε το ματς αλλά με την Καλλιθέα είχε τις ευκαιρίες. Είναι επαγγελματίας είναι πρωταθλητής και κάνει την αυτοκριτική του. Να μην αρχίσουμε βέβαια να λέμε να έβαλε ο Σισέ αλλά δεν βάζουν οι άλλοι. Για αυτό δίνεις 8 εκατομμύρια. Για αυτό ήμαστε μεγάλη ομάδα έχουμε πολύ καλούς παίκτες».

Στην διάρκεια της εβδομάδας είχατε χαρακτηρίσει κομβικό το ματς ενώ ζητήσατε από τους παίκτες σας να στείλουν ένα μήνυμα;
«Από την αρχή είχα πάει ότι κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Επειδή τα δύο ματς που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε με Άρη και ΑΕΚ θέλαμε τη νίκη περισσότερο. Να μην δώσουμε περισσότερο θάρρος στους διεκδικητές μας. Δεν είχαμε χάσει λόγω της ποιότητα, απλώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις μας όμως εδώ και ένα μήνα είναι πάρα πολύ καλές».

Τι είπατε στην διακοπή στους παίκτες σας και εμφανιστήκατε καλύτεροι στην συνέχεια;
«Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Από την αρχή ήμασταν καλύτεροι, και τα στημένα μας και δημιουργούσαμε φάσεις και στα μαρκαρίσματα. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα».

Τα γκολ του Σισέ ήταν χάρμα ιδέσθαι;
«Σας είπα και πριν για τον Σισέ δεν χρειάζεται να ξαναμιλάμε αλλά σας είπα ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες»

Σισέ: "Ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω"

Ο μεγάλος σκόρερ του Παναθηναϊκού μίλησε για το διπλό του τριφυλλιού αλλά και για τα... δύο γκολ που πέτυχε

Σισέ: "Ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω"Πανευτυχής ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Τζιμπρίλ Σισέ που... απάντησε και στα όσα του καταλογίζουν ή τουλάχιστον έτσι έκαναν, για την επιθετική του αφλογιστία στα τελευταία δύο παιχνίδια.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε χαρακτήρα, πάθος και σκοράραμε τρεις φορές σε μια δύσκολη έδρα. Όμως ο τελικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε εννιά βήματα μακριά από τον στόχο μας.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν. Ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω. Έχω 17 γκολ στην Ελλάδα και 2 στην Ευρώπη. Καλά είναι (γέλια). Δεν έχει σημασία να σκοράρω εγώ. Όταν δεν το κάνω παίζω για την ομάδα με σκοπό να έρθει η νίκη.

Η διαφορά των έξι βαθμών είναι αρκετά μεγάλη και δύσκολα καλύπτεται. Η εμπειρία μου λέει ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα το πάρουμε. Αν όμως δείξουμε χαλαρότητα υπάρχει κίνδυνος».
, ήταν το σχόλιο του.

Πηλαδάκης: "Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός

Για τον αγώνα μίλησε και ο Κώστας Πηλαδάκης που είπε ότι: «Είδα την ομάδα μου ειδικά στο β’ ημίχρονο να μην παίζει καθόλου καλά. Η νίκη του ΠΑΟ είναι πέρα για πέρα δίκαιη αλλά εγώ πρέπει να πω ότι είμαι αυτός που έχει αγωνιστεί για την κάθαρση της διαιτησίας.
Χωρίς να θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Δεν είμαι ο ‘άνθρωπος που θα περιμένει το μοιραίο να έρχεται. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ότι είχα να κάνω το έκανα, πρέπει να το κάνουν οι παίκτες και ο προπονητής. Δεν υπάρχουν πια λόγια. Θέλουμε μια νίκη ψυχολογίας»
.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

Θριαμβευτής έφυγε ο Παναθηναϊκός από το στάδιο Αλκαζάρ, επικρατώντας 3-0 της Λάρισας στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το Τριφύλλι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε έναν αγωνιστικό χώρο-βούρκο και έδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο του πρωταθλητή.

21Η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και άνοιξε το δρόμο για την πράσινη νίκη. Ο Γάλλος "χτύπησε" εις διπλούν στο φινάλε του α' μέρους και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Πολύ καλή απόδοση από τους δύο πλάγιους μπακ του Τριφυλλιού Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι δημιούργησαν τα τρία γκολ, ένώ ιδιαίτερα κινητικός ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο. Μεγάλο βαθμό παίρνει και ο Σιμάο Μάτε, που δεν άφησε να φανεί το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

1' Αρχίζει το ματς.
15' Ο Σαλπιγγίδης γύρισε παράλληλα τη μπάλα άπό δεξιά στην περιοχή, όμως ο Βιέρα πρόλαβε και μπλόκαρε πριν μπει στη φάση ο Σισέ.
19' Ο Δαλούκας έχει διακόψει προσωρινά τον αγώνα λόγω ρίψης κροτίδων.
25' Κόρνερ του Καραγκούνη, ο Βύντρα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
29' Σέντρα του Λέτο από αριστερά, ο Σισέ έστρωσε τη μπάλα στον Κατσουράνη, το σουτ του οποίου απέκρουσε με γροθιές ο Βιέρα.
32' Σέντρα του Λέτο από δεξιά, την κεφαλιά του Καντέ απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του ο Βιέρα.
37' Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο.
45' Μπαλιά του Σπυρόπουλου από αριστερά, ο Σισέ πετάχτηκε στην μπάλα και με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
45'+2' Φάση κάρμπον με το πρώτο γκολ. Ο Σπυρόπουλος βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Σισέ βγαίνει πάλι στην πορεία της μπάλας και με νέο γυριστό πέτυχε το 0-2.
45'+3' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46' Αρχίζει το δεύτερο μέρος.
46' Ο Πούρι στη θέση του Ρομέου.
57' O Ζέσους στη θέση του Μπλάζεκ.
64' Ο Καραγκούνης μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Λέτο, όμως τελευταία στιγμή ο Φλάβιο πρόλαβε να διώξει πριν τον Αργεντινό.
65' Από κάθετη του Σιμάο, ο Βύντρα μπήκε διαγώνια δεξιά στην περιοχή και σούταρε, με τον Βιέρα να αποκρούει με τις γροθιές σε κόρνερ.
67' Ο Σπυρόπουλος επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή της Λάρισας και σούταρε, όμως ο Βιέρα ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.
74' Ο Καραγκούνης επιχείρησε από μακριά να "κρεμάσει" τον Βιέρα, αλλά αυτός απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
78' Ο Ιγκλέσιας στη θέση του Ραντοσάβλιεβιτς.
79' Ο Νίνης στη θέση του Σαλπιγγίδη.
81' Πολύ δυνατό σουτ του Καραγκούνη, ο Βιέρα απέκρουσε με τις γροθιές.
84' Παράλληλη πάσα του Βύντρα από δεξιά, ο Νίνης στην πρώτη επαφή του με την μπάλα "νίκησε" τον Βιέρα για το 0-3.
85' Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Λέτο.
87' Τετ α τετ του Σισέ, απέκρουσε ο Βιέρα.
90' Ο Τζόρβας απέκρουσε εξ' επαφής σουτ του Μετίν.
90'+3' Τέλος αγώνα.

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Στο πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κλέιτον, Δάρλας και Καρνέζης.

Η ενδεκάδα της Λάρισας: Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Ρομέου, Ραντοσάβλιεβιτς, Μπλάζεκ, Σκάτσελ, Μετίν, Κουζέν.

Βαρύς είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Αλκαζάρ, αφού η βροχή έπεφτε πολύ δυνατή τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα.

Καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Βελάσκο, μιλώντας στο match program του αγώνα: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τη βαθμολογία. Όμως όταν βγούμε στο γήπεδο, αυτόματα το ξεχνάμε. Θα είμαστε 11 εναντίον 11".

Το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αρκάντιους Μάλαρτζ. Ο Πολωνός γκολκίπερ που ανήκει στον Τριφύλλι, συνομίλησε με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.

Πηγαδάκια έχουν στήσει οι παλιοί συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές ομάδες, Τριποτσέρης και Πετρόπουλος, καθώς και οι Δάρλας, Νίνης και Μπουκουβάλας.