7 Φεβ 2010

Νιόπλιας: "Θα μείνουμε στην κορυφή"

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας.

Νιόπλιας: "Θα μείνουμε στην κορυφή"Ο 45χρονος προπονητής τόνισε ότι με τέτοια απόδοση, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να απωλέσει την κορυφή: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Εδώ και ένα μήνα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε το αποτέλεσμα.

Ήρθε και το αποτέλεσμα ήρθε και το σκορ. Είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι γιατί ήμαστε καλή ομάδα έχουμε καλούς παίκτες και γιατί όχι να μην βρεθούμε μέχρι το τέλος στην κορυφή»


Περιμένετε μια τόσο άσχημη εμφάνιση από τη Λάρισα;
«Δεν έχει καμία σχέση η ΑΕΛ αφού εμείς ήμασταν καλύτεροι».

Βλέποντας το ματς από τις εξέδρες είδαμε μια εικόνα που θέλει να βλέπει ο κάθε προπονητής…
«Συμφωνώ απόλυτα γιατί μπήκαν και τα γκολ. Και με τον Άρη και με την ΑΕΚ παίξαμε καλά αλλά σήμερα βάλαμε τα γκολ».

Μια πολύ καλή απόδοση σε ένα βαρύ τερέν;
«Το τερέν μπορεί να ήταν βαρύ αλλά έχουμε παίκτες καλούς. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι πολύ καλά και όταν έχεις παίκτες με ποιότητα μπορείς να αποδόσεις. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Μπορεί κάποια στιγμή να βάλει το γκολ ο Σισέ μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Παίζεις καλά δημιουργείς ευκαιρίες και απλά μας έλειπε το γκολ».

Έχοντας δει τον Παναθηναϊκό όλη τη σεζόν θεωρείται ότι αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση;
«Δεν θέλω να κρίνω το πριν. Όπως σας έχω πει κοιτάζω τη δικά μου δουλειά. Σιγά-σιγά πάμε καλά και βγαίνει αυτό που κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να έχουμε κυκλοφορία της, να είμαστε πιεστικοί και επίδοξος πρωταθλητής έτσι πρέπει να παίζει. Στέλνεις μηνύματα και στον κόσμο και στους αντιπάλους. Φτιάχνεις χαρακτήρα και είναι σημαντικό».

Θεωρείται ότι η Λάρισα είναι μια προβλέψιμη ομάδα;
«Η ΑΕΛ άλλαξε πάρα πολλά είναι λογικό. Έχει πάρει αρκετούς παίκτες γιατί βρίσκεται κάτω από την βαθμολογική πίεση και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Ζήτησα να πιέσουμε και να μην παίξουμε παθητικό ποδόσφαιρο»

Η κριτική που ασκήθηκε στον Σισέ όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σωστή;
«Όχι δεν είναι έτσι. Και άλλες φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα έβαλε. Είχε ένα μέτριο ματς με την ΑΕΚ, αν δούμε το ματς αλλά με την Καλλιθέα είχε τις ευκαιρίες. Είναι επαγγελματίας είναι πρωταθλητής και κάνει την αυτοκριτική του. Να μην αρχίσουμε βέβαια να λέμε να έβαλε ο Σισέ αλλά δεν βάζουν οι άλλοι. Για αυτό δίνεις 8 εκατομμύρια. Για αυτό ήμαστε μεγάλη ομάδα έχουμε πολύ καλούς παίκτες».

Στην διάρκεια της εβδομάδας είχατε χαρακτηρίσει κομβικό το ματς ενώ ζητήσατε από τους παίκτες σας να στείλουν ένα μήνυμα;
«Από την αρχή είχα πάει ότι κάθε ματς είναι τελικός για εμάς. Επειδή τα δύο ματς που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε με Άρη και ΑΕΚ θέλαμε τη νίκη περισσότερο. Να μην δώσουμε περισσότερο θάρρος στους διεκδικητές μας. Δεν είχαμε χάσει λόγω της ποιότητα, απλώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις μας όμως εδώ και ένα μήνα είναι πάρα πολύ καλές».

Τι είπατε στην διακοπή στους παίκτες σας και εμφανιστήκατε καλύτεροι στην συνέχεια;
«Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Από την αρχή ήμασταν καλύτεροι, και τα στημένα μας και δημιουργούσαμε φάσεις και στα μαρκαρίσματα. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα».

Τα γκολ του Σισέ ήταν χάρμα ιδέσθαι;
«Σας είπα και πριν για τον Σισέ δεν χρειάζεται να ξαναμιλάμε αλλά σας είπα ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: