7 Φεβ 2010

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3

Θριαμβευτής έφυγε ο Παναθηναϊκός από το στάδιο Αλκαζάρ, επικρατώντας 3-0 της Λάρισας στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το Τριφύλλι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε έναν αγωνιστικό χώρο-βούρκο και έδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο του πρωταθλητή.

21Η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και άνοιξε το δρόμο για την πράσινη νίκη. Ο Γάλλος "χτύπησε" εις διπλούν στο φινάλε του α' μέρους και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Πολύ καλή απόδοση από τους δύο πλάγιους μπακ του Τριφυλλιού Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι δημιούργησαν τα τρία γκολ, ένώ ιδιαίτερα κινητικός ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο. Μεγάλο βαθμό παίρνει και ο Σιμάο Μάτε, που δεν άφησε να φανεί το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

1' Αρχίζει το ματς.
15' Ο Σαλπιγγίδης γύρισε παράλληλα τη μπάλα άπό δεξιά στην περιοχή, όμως ο Βιέρα πρόλαβε και μπλόκαρε πριν μπει στη φάση ο Σισέ.
19' Ο Δαλούκας έχει διακόψει προσωρινά τον αγώνα λόγω ρίψης κροτίδων.
25' Κόρνερ του Καραγκούνη, ο Βύντρα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
29' Σέντρα του Λέτο από αριστερά, ο Σισέ έστρωσε τη μπάλα στον Κατσουράνη, το σουτ του οποίου απέκρουσε με γροθιές ο Βιέρα.
32' Σέντρα του Λέτο από δεξιά, την κεφαλιά του Καντέ απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του ο Βιέρα.
37' Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο.
45' Μπαλιά του Σπυρόπουλου από αριστερά, ο Σισέ πετάχτηκε στην μπάλα και με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
45'+2' Φάση κάρμπον με το πρώτο γκολ. Ο Σπυρόπουλος βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Σισέ βγαίνει πάλι στην πορεία της μπάλας και με νέο γυριστό πέτυχε το 0-2.
45'+3' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46' Αρχίζει το δεύτερο μέρος.
46' Ο Πούρι στη θέση του Ρομέου.
57' O Ζέσους στη θέση του Μπλάζεκ.
64' Ο Καραγκούνης μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Λέτο, όμως τελευταία στιγμή ο Φλάβιο πρόλαβε να διώξει πριν τον Αργεντινό.
65' Από κάθετη του Σιμάο, ο Βύντρα μπήκε διαγώνια δεξιά στην περιοχή και σούταρε, με τον Βιέρα να αποκρούει με τις γροθιές σε κόρνερ.
67' Ο Σπυρόπουλος επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή της Λάρισας και σούταρε, όμως ο Βιέρα ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.
74' Ο Καραγκούνης επιχείρησε από μακριά να "κρεμάσει" τον Βιέρα, αλλά αυτός απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
78' Ο Ιγκλέσιας στη θέση του Ραντοσάβλιεβιτς.
79' Ο Νίνης στη θέση του Σαλπιγγίδη.
81' Πολύ δυνατό σουτ του Καραγκούνη, ο Βιέρα απέκρουσε με τις γροθιές.
84' Παράλληλη πάσα του Βύντρα από δεξιά, ο Νίνης στην πρώτη επαφή του με την μπάλα "νίκησε" τον Βιέρα για το 0-3.
85' Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Λέτο.
87' Τετ α τετ του Σισέ, απέκρουσε ο Βιέρα.
90' Ο Τζόρβας απέκρουσε εξ' επαφής σουτ του Μετίν.
90'+3' Τέλος αγώνα.

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Στο πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κλέιτον, Δάρλας και Καρνέζης.

Η ενδεκάδα της Λάρισας: Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Βελάσκο, Ρομέου, Ραντοσάβλιεβιτς, Μπλάζεκ, Σκάτσελ, Μετίν, Κουζέν.

Βαρύς είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Αλκαζάρ, αφού η βροχή έπεφτε πολύ δυνατή τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα.

Καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Βελάσκο, μιλώντας στο match program του αγώνα: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τη βαθμολογία. Όμως όταν βγούμε στο γήπεδο, αυτόματα το ξεχνάμε. Θα είμαστε 11 εναντίον 11".

Το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αρκάντιους Μάλαρτζ. Ο Πολωνός γκολκίπερ που ανήκει στον Τριφύλλι, συνομίλησε με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.

Πηγαδάκια έχουν στήσει οι παλιοί συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές ομάδες, Τριποτσέρης και Πετρόπουλος, καθώς και οι Δάρλας, Νίνης και Μπουκουβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: