14 Φεβ 2010

Με συνταγή Αλκαζάρ

Με την ενδεκάδα που πέτυχε το επιβλητικό διπλό στη Λάρισα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καβάλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Τη συνταγή της επιτυχίας θα ακολουθήσει ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Καβάλα. Ο 45χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τα ίδια πρόσωπα του θριαμβευτικού περάσματος με 0-3 από το Αλκαζάρ την προηγούμενη εβδομάδα, προσδοκώντας να έχει ανάλογα αποτελέσματα.

Κάτω από τα δοκάρια μένει ακλόνητος ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Σεντρίκ Καντέ, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο. Δεξιά και αριστερά παραμένουν οι διακριθέντες στον θεσσαλικό κάμπο Λουκάς Βύντρα και Νίκος Σπυρόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή, απόντος του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Σιμάο Μάτε διατηρεί τη θέση μπροστά από τα δύο στόπερ. Θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης. Όσο για την τριπλέτα της επίθεσης, την απαρτίζουν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεξιά, Σεμπάσταν Λέτο αριστερά και Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στην Καβάλα και να μην σκέφτονται την Ρόμα, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Παράλληλα, θέλει συνοχή στις γραμμές, ώστε να μην δώσει χώρο για αντεπιθέσεις στους επικίνδυνους μεσοεπιθετικούς των φιλοξενουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: