30 Ιαν 2010

Out ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης θα είναι ο μεγάλος απών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Δεν πρόλαβε ο ΝίνηςΟ νεαρός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ένωση, αφού κρίθηκε ανέτοιμος από τον Νίκο Νιόπλια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχασε πολλές προπονήσεις και ήταν φανερό ότι δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Για αυτό θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα. Πλην του Νίνη, ο Νίκος Νιόπλιας απέκλεισε από την αποστολή τους Άντε Ρουκάβινα, Γκάμπριελ Ροντρίγκες, Ορέστη Καρνέζη και Γιώργο Μαχλελή, ο οποίος έπαιξε με την Golden Team.

O 45χρονος τεχνικός πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Δάρλας, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Σισέ.

Η προπόνηση

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού έκαναν ζέσταμα, επιδόθηκαν σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας "5-2" και στη συνέχεια έκαναν ταχύτητες. Ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: