30 Ιαν 2010

Μπορντό και Στουτγκάρδη για Σισέ και άλλη χυλόπιτα για Ζιλμπέρτο

Στο στόχαστρο της Μπορντό και της Στουτγκάρδης έχει μπει ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας.

Μπορντό και Στουτγκάρδη για ΣισέΌπως αναφέρει το σάιτ "4-4-2.com" τόσο η γερμανική ομάδα όσο και οι Γιρονδίνοι έχουν βάλει στο μάτι τον Γάλλο σταρ του Παναθηναϊκού μετά τις εμφανίσεις που κάνει με την πράσινη φανέλα και τα γκολ που έχει σημειώσει για λογαριασμό του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα ο συντάκτης του κειμένου γράφει πως ο 28χρονος επιθετικός αναζητά την επανάκλησή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας και αυτό μπορεί να γίνει πιο εφικτό μέσα από την μετακόμισή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Στο κείμενο, πάντως, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Σισέ νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και πως το συμβόλαιο του τελειώνει το 2013.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία διάθεση να αποχωριστεί τον Γάλλο επιθετικό καθώς η προσφορά του στην ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έτσι είτε έρθει στην Παιανία προσφορά τώρα είτε το καλοκαίρι πολύ δύσκολα οι πράσινοι θα πουνε το "ναι".

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τη φανέλα του Παναθηναϊκου προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγου από το Καμπιονάτο, ο οποίος χτύπησε την πόρτα του Τριφυλλιού για το διεθνή Βραζιλιάνο μέσο. Μόνο που οι πράσινοι, όμως, δεν την άνοιξαν ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: