14 Ιαν 2010

«Killer» που... έρχεται


Οι περιπτώσεις των Πόγκατετζ και Κάτα Ντίαζ δεν προχωράνε, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κεντρικός αμυντικός που το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό και απασχολεί «τριφύλλι». Κανένα θέμα με Ιμπάνιεθ και Ζε Κάστρο.

Μπορεί ο Ματιέ Βαλμπουένα να βρίσκεται αυτή την στιγμή στο προσκήνιο, ωστόσο, όπως είναι γνωστό προτεραιότητα στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα κάνει την διαφορά. Του γνωστού και μη εξαιρετέου... killer!

Από την στιγμή που το... μπαμ με τον Μάρκο Ματεράτσι δεν έγινε, ο Παναθηναϊκός έστρεψε το βλέμμα του στους Ντίαζ, Κρόντλουπ και Πόγκατετζ. Περιπτώσεις που την δεδομένη χρονική στιγμή δεν... προχωράνε. Στο «τριφύλλι» αφήνουν ένα μικρό περιθώριο μέχρι την Κυριακή μήπως αλλάξουν τα δεδομένα αλλά επειδή οι πιθανότητες δεν είναι πολλές έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη μια λύση που και τις απαραίτητες προϋποθέσεις συγκεντρώνει και είναι πιο εφικτή από τις παραπάνω. Πάντως, δεν έχει δει το... φως της δημοσιότητας και κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

Δεν «παίζουν»

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τους Ιμπάνιεθ και Ζε Κάστρο που έγραψαν σήμερα ιστοσελίδες στο εξωτερικό κανένας από τους δύο δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Έτσι και αλλιώς ο Ιμπάνιεθ δεν φεύγει από την Μαδρίτη εξαιτίας της εγκυμοσύνης της συζύγου του ενώ ο Ζε Κάστρο δεν είναι αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: