9 Ιαν 2010

Επιστροφή για Σαριέγκι, Λέτο

Με συνταγή Εργοτέλη αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια ο Νίκος Νιόπλιας.

Επιστροφή για Σαριέγκι, ΛέτοΟ 44χρονος προπονητής, αν και δεν έδειξε ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, εντούτοις δύσκολα θα αλλάξει κάτι ριζικά. Αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να κάνει δύο προσθήκες στο αρχικό σχήμα, βάζοντας τον Σεμπάστιαν Λέτο και επαναφέροντας τον Γιόσου Σαριέγκι.

Ο πρώτος έδειξε ορεξάτος στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο όπου δημιούργησε το τρίτο γκολ και πέτυχε το τέταρτο. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον προπονητή του Τριφυλλιού, που θέλει να επιβραβεύσει τον Αργεντινό.

Όσο για τον Βάσκο στόπερ, ο Νιόπλιας θεωρεί ότι μπορεί να προσδώσει σταθερότητα και ηρεμία σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Για αυτό προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Εκτός ενδεκάδας αναμένεται να μείνουν ο Σωτήρης Νίνης και ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

"Να είστε συγκεντρωμένοι"

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, μιλώντας τους στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού τους ζήτησε να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα: «Πάμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό. Ξέρετε πως πρέπει να παρουσιαστείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: