9 Ιαν 2010

Πιέζει ο Πόγκατετζ

Ο Εμάνουελ Πόγκατετζ έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται οι δύο πλευρές να υπογράψουν και το συμβόλαιο συνεργασίας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πιέζει ο ΠόγκατετζΤότε, όπως είναι γνωστό, ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Μίντλεσμπρο και έτσι έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα σε Σύλλογο της αρεσκείας του.

Πάντως τόσο ο παίκτης όσο και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν θα ήταν καθόλου αρνητικοί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και από τώρα.

Μεγάλο εμπόδιο αποτελεί ο προπονητής της «Μπόρο», Γκόρντον Στράχαν, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του παίκτη έως το καλοκαίρι.

Αντίθετα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι διοικούντες της Μίντλεσμπρο δεν θα έλεγαν όχι σε μια πρόταση του Παναθηναϊκού που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά, αφού το καλοκαίρι θα χάσουν τον παίκτη χωρίς να αποκομίσουν το παραμικρό όφελος.

Για αυτόν τον λόγο πιέζει τη διοίκηση της «Μπόρο» να τον αφήσει ελεύθερο με ένα μικρό ποσό, αφού έτσι κι αλλιώς από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι, εξάλλου, είναι αποφασισμένο να δώσει μέχρι και 500 χιλ. ευρώ στους Άγγλους για να έρθει τώρα στην Ελλάδα ο Πόγκατετζ, διαφορετικά θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία τους το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: