9 Ιαν 2010

Μικραίνει η λίστα των στόπερ

Συγκεκριμενοποιείται όλο και περισσότερο η μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς μετά τον Ματεράτσι που διεγράφη οριστικά χθες, δεν παίζουν ο Ιγκνάσεβιτς και ο Κάτα Ντίαζ.

Μικραίνει η λίστα των στόπερΟ Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς απομακρύνθηκε καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν συζητεί την περίπτωση δανεισμού του, ούτε καν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Οσο για την παρούσα φάση η τιμή του παίκτη είναι απαγορευτική.

Για τον Κάτα Ντίαζ της Χετάφε ο Παναθηναϊκός έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον, αλλά ο βασικός στόπερ της Εθνικής Αργεντινής δεν μετακινείται τώρα, καθώς μέσω του ισπανικού πρωταθλήματος έχει πιο σίγουρη τη θέση του στο Μουντιάλ.

Για τον Ματεράτσι ισχύει ότι πέρα από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει μέρος του συμβολαίου του, είτε για δανεισμό, πολύ δε περισσότερο σε αγορά. Αν ο Παναθηναϊκός επιχειρούσε να αγοράσει όλο το συμβόλαιό του, για δυόμιση χρόνια, το κόστος θα ήταν γύρω στα 12 εκατ. ευρω, για την αμοιβή του παίκτη και την εφορία, συν το γεγονός πως θα έπρεπε να του κάνει συμβόλαιο μέχρι τα 39 του χρόνια.

Συνεπώς ο Πανααθηναϊκός επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σε μικρότερο φάσμα στόχων. Υπάρχουν περιπτώσεις ανοιχτές, που ίσως να μην έχουν γίνει γνωστές, αλλά και άλλες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κρίνονται δύσκολες, αλλά δεν έχουν κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: