24 Δεκ 2009

Ο Σκόκο και τα σενάρια για ΠΑΟ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα, όμως το όνομα του Νάτσο Σκόκο συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σενάρια για Σκόκο με πρωταγωνιστές Μάντζιο και ΚλέιτονΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδα» οι πράσινοι κινούνται για την απόκτηση του άσου της ΑΕΚ.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο παίκτης αρέσει πολύ στον νέο τεχνικό του Τριφυλλιού, Νίκο Νιόπλια.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προτείνει στην ΑΕΚ ουσιαστικά την ανταλλαγή του Σκόκο με τους Μάντζιο και Κλέιτον. Ούτως ή άλλως οι δύο παίκτες βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ αλλά δεν λέει όχι στη μεταγραφή

Με δηλώσεις του ο Νάτσο Σκόκο τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ ωστόσο σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα πήγαινε σε άλλο ελληνικό Σύλλογο άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
«Δεν θέλω να πω αν θα πήγαινα ή όχι σε άλλη ελληνική ομάδα. Δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση πάνω σε αυτό. Έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, γι' αυτό δεν θέλω να πω. Δεν μου έχει φτάσει ποτέ πρόταση. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ.

Διαψεύδουν από την ΠΑΕ

Πάντως σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τον παίκτη ή με κάποιον εκ των εμφανιζόμενων ως μάνατζερ του, με τις προτεραιότητες της ομάδας να είναι σαφείς και να έχουν να κάνουν με την πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών και με την απόκτηση ενός στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: