24 Δεκ 2009

Έλγκαρντ: "Φοβερή εμπειρία ο ΠΑΟ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Δανός επιθετικός που δοκιμάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Παιανία. "Φοβερή εμπειρία" χαρακτήρισε την παραμονή του στις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού ο 19χρονος στράικερ.

Έλγκαρντ: "Φοβερή εμπειρία ο ΠΑΟ"Μπορεί να μην έμεινε παρά μόνο μερικές ημέρες στην Παιανία για να δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Κιμ Έλγκαρντ πρόλαβε να καταλάβει το μέγεθος του Τριφυλλιού.

Ο νεαρός Δανός επιθετικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, της Βέιλε Μπολντ Κλουμπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους και τα όσα έζησε κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

"Ήταν μία φοβερή εμπειρία και η καλύτερη που είχα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου" ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε "Ήταν απίστευτα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και σε κάνει να νιώθεις καλά. Όλοι αντιλαμβάνονται αμέσως το μέγεθος της ομάδας".

Ο Ελγκαρντ μίλησε και για τις εντυπώσεις του από τις προπονήσεις με την Γκόλντεν Τιμ τονίζοντας ότι έμεινε ευχαριστημένος από τον εαυτό του.

"Ήταν ξεκάθαρο στις προπονήσεις ότι οι παίκτες που έπαιρναν μέρος είχαν υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι πήγα καλά. Νομίζω ότι όλα κύλησαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που προπονήθηκα για λίγες ημέρες με τον Παναθηναϊκό" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 19χρονος στράικερ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Τριφυλλιού με την Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Γιουρόπα Λιγκ.

"Αν και το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο, είχε έρθει να δει το ματς πολύς κόσμος και υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα" αρκέστηκε να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: