24 Δεκ 2009

Η Μάρτα τον στέλνει στην Ρόμα


Η διαμάχη του με τον Λουίς Βαν Γκαλ, η επιθυμία του να γυρίσει στην Ιταλία, αλλά κυρίως η επιθυμία της συζύγου του να παντρετούν στην πατρίδα τους, φέρνει σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, τον Λούκα Τόνι στην Ρόμα.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση που είχε, για τις υποχρεώσεις της, τόσο εντός των Ιταλικών συνόρων, όσο και στο Europa League.

Ο Ιταλός στράικερ που διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του, φέτος με την φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπάγερν (γιατί έχει και δύο συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα) έχει παίξει όλα και όλα επτά ματς, εκ των οποίων τα δύο κόντρα στην Μπορντό στην φάση των ομίλων. Έχει σκοράρει μόλις μία φορά κόντρα στην Άιντραχτ Φρανφούρτης για το Κύπελλο Γερμανίας και έχει τσακωθεί με τον Λουίς Βαν Γκαλ που δεν τον χρησιμοποιεί...

"Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Λούκα. Αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί τις πρώτες μέρες του 2010", ήταν το σχόλιο του μάνατζερ του παίκτη, Τούλιο Τίντι, με τα ιταλικά ΜΜΕ, να λένε ότι ο Τόττι ήδη τον έχει πάρει τηλέφωνο και τον έχει πείσει, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εντυπωσιακή -όπως φαίνεται και από την φωτογραφία- σύντροφος του Μάρτα Κετσέτο, που θέλει να παντρευτούν του χρόνου και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν τις επιτρέπουν να φύγει από την Ιταλία...

Έτσι το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Αμβούργου, κολλάει πάνω στην Μάρτα που μίλησε σε σκανδαλοθηρικό περιοδικό της Ιταλίας, τονίζοντας ότι "Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά ενδιαφέρον για να γυρίσει στην Ιταλία και να παντρευτούμε... υπάρχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: