27 Δεκ 2009

Φουντώνουν οι φήμες για Βορονίν


Την περίπτωση του Ανρέι Βορονίν φέρεται να εξετάζει όλο και πιο σοβαρά ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο που αναφέρει ότι η Λίβερπουλ ψάχνεται για την πώληση παικτών της.

Συγκεκριμένα ο Ράφα Μπενίτεθ ελπίζει ότι τον Ιανουάριο θα μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας του από την παραχώρηση παικτών τους οποίους και δεν υπολογίζει. Η «Sunday Mirror» αναφέρει ότι οι Ράιαν Μπάμπελ, Αντρέι Βορονίν και Αντρέα Ντοσένα θα αποχωρήσουν έτσι ώστε να φέρουν μετρητά για νέες μεταγραφές.

Ο Μπάμπελ βολιδοσκοπείται από τη Μπάγερν Μονάχου, ο Ντοσένα από τη Νάπολι και ο Βορονίν από τον Παναθηναϊκό, αν και Λίβερπουλ θα ήθελε να βάλει στα ταμεία της περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα ο προπονητής της αγγλικής ομάδας δήλωσε ότι οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του θα πρέπει να αναζητήσουν το μέλλον τους εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση στην ομάδα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές κατά την περίοδο των μεταγραφών. Κανονικά οι παίκτες πουν δεν παίζουν θα πρέπει να εξετάσουν άλλες εναλλακτικές λύσεις ιδιαίτερα από τη στιγμή που έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των «κόκκινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: