20 Δεκ 2009

Τζιμπρίλ ο... εκτελεστής!

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπα του Τζιμπρίλ Σισέ τον δεινό εκτελεστή που του έλειπε. Ο Γάλλος φορ με 11 γκολ στο α' γύρο οδηγεί το τριφύλλι στον τίτλο με ποσοστό σκοραρίσματος ανά ματς το 0,73 γκολ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης των πρασίνων και για να πετύχει όπως είδε δηλώσει και εκείνος περίπου 30 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το 1/3 των πράσινων γκολ

Ο 28χρονος επιθετικός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχει πετύχει κάτι παραπάνω από το 1/3 που υποσχέθηκε και στο πράσινο στρατόπεδο τρίβουν τα χέρια τους που τον πήραν στην Παιανία. Παίκτης που να σκοράρει με την συχνότητα του Σισέ είχε να βρει ο Παναθηναϊκός από την εποχή του νυν βοηθού προπονητή, Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Γάλλος έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς στο τριφύλλι σκοράροντας στα οχτώ από τα 15 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τα περισσότερα να είναι στο ΟΑΚΑ (οχτώ). Ο Σισέ είχε πει ότι θα δείτε τον πραγματικά του εαυτό από το Νοέμβριο και μετά και το απέδειξε καθώς από τον ενδέκατο μήνα του χρόνου και μέχρι σήμερα έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ομάδων της Σούπερ Λιγκ εφτά φορές.

Σκοράρει κατά ριπάς

Ο Τζιμπρίλ με τα 11 του τέρματα έχει ποσοστό κατά μέσο όρο 0,73 γκολ ανά παιχνίδι στον πρώτο γύρο κάτι που έλειπε στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ώστε να πάρει μέρος και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ραϊμόν Ντομενέκ θα τον καλέσει στους τρικολόρ αν «ματώσει» τα δίχτυα.

Τα γκολ του Σισέ στον α΄ γύρο:

1η Εργοτέλης – Παναθηναϊκός 0-3: (9' Σισέ)

6η Παναθηναϊκός – Λάρισα 4-0: (68', 87΄ Σισέ)

7η Καβάλα – Παναθηναϊκός 2-2: (90' Σισέ)

9η Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1: (9', 11' Σισέ)

10η Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-2: (81' Σισέ)

11η Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: (74' Σισέ)

13η Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-1: (90' Σισέ)

15η Παναθηναϊκός – Γιάννινα 4-0: (50', 75΄ Σισέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: