19 Δεκ 2009

15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 4-0

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ που σημείωσε δύο γκολ το Τριφύλλι πήρε άνετη νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο. Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος τα άλλα τέρματα της ομάδας του Νιόπλια.

15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 4-0Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεκίνησε με το αριστερό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, όμως το ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο.

Οι Γιαννιώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο δέκατο λεπτό με τον Σαϊτιώτη να σημαδεύει το δοκάρι του Τζόρβα και τον Τζάνη στην επαναφορά να μην μπορεί να νικήσει τον Τζόρβα.

Αυτή η φάση ήταν ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο παιχνίδι αφού στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν ο Ζιμπρίλ Σισέ με τον Γάλλο να λύνει ουσιαστικά το γόρδιο δεσμό. Με δύο δικά του γκολ στο 48’ με πέναλτι και στο 75’ ο Σισέ καθάρισε το παιχνίδι και στη συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Τα γκολ των Βύντρα (80’) και Χριστοδουλόπουλου (89’) ήρθαν απλά να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Σαλπιγγίδη και Νίνη, ενώ και ο Τζόρβας έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε.

ΤΟ ΜΑΤΣ

1' Αρχίζει το ματς.
7' Σέντρα του Λέτο, ο Βύντρα σούταρε αλλά ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε με τις γροθιές του.
10' Σουτ του Σαϊτιώτη στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Τζόρβας απέκρουσε το σουτ του Τζάνη.
13' Διαγώνιο σουτ του Σισέ, η μπάλα πέρασε άουτ.
20' Ο Σαλπιγγίδης γύρισε τη μπάλα παράλληλα από δεξιά, προ κενής εστίας ο Λέτο κατάφερε να αστοχήσει μόνος του.
23' Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, ο Κατσουράνης βρήκε τη μπάλα με το γόνατο, αυτή κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου και ακολούθως, απομάκρυναν οι αμυντικοί.
26' Ένα-δυο των Σισέ και Σαλπιγγίδη, το γυριστό του πρώτου πέρασε άουτ.
32' Ο Καραγκούνης σούταρε από μακρινή απόσταση, ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε άνετα.
37' Κίτρινη στον Γεωργιάδη.
38' Σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά, η κεφαλιά του Σισέ πέρασε άουτ.
45' Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
46' Στη θέση του Σεϊταρίδη περνά ο Νίνης. Με αυτή την αλλαγή ο Κατσουράνης γυρνά σε ρόλο στόπερ με τον Βύντρα να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας του Τριφυλλιού και ο Νίνης πήρε τη θέση του "Κατσούρ" στο κέντρο.
46' Αλλαγή και για τον ΠΑΣ με τον Μενδρινό να μπαίνει στη θέση του Μπουχάν.
48' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο εκτέλεσε το φάουλ και ο Ανδράλας αγκάλιασε τον Σιμάο και τον έριξε στο έδαφος με τον διαιτητή να σημειώνει την παράβαση. Ο αμυντικός του ΠΑΣ είδε την κίτρινη κάρτα.
49' Ο Σισέ ευστοχεί και κάνει το 1-0.
54' Εξαιρετικό πλασέ του Νίνη έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
56' Δεύτερη αλλαγή για το Τριφύλλι με τον Λέτο να βγαίνει και τον Χριστοδουλόπουλο να περνά στη θέση του.
59' Ο Σαϊτιώτης εκτελεί το φάουλ, η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Σισέ και περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.
65' Δεύτερη αλλαγή και για τον ΠΑΣ, με τον Κοντογουλίδη να περνά στη θέση του Ανδράλα.
66' Κόρνερ του Νίνη, ο Σαλπιγγίδης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
70' Κίτρινη στον Σκαρντουέλι.
71' Ο ΠΑΣ ολοκληρώνει τις αλλαγές του με τον Ντιμπαλά να μπαίνει στη θέση του Γεωργιάδη.
75' Ο Παναθηναϊκός πίεζε για το δεύτερο γκολ και τελικά ο Σισέ έδωσε τη λύση. Ο Γάλλος άσος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον Ελευθερόπουλο για το 2-0.
78' Ο Ζιμπρίλ Σισέ βγαίνει και στη θέση του μπαίνει ο Ζιλμπέρτο.
80' Ο Σωτήρης Νίνης έκανε το κόρνερ, την πρώτη κεφαλιά ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λουκάς Βύντρα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
83' Κίτρινη στον Σιμάο.
87' Εντυπωσιακή επέμβαση του Τζόρβα σε κεφαλιά του Κοντογουλίδη.
89' Ο Σαλπιγγίδης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, τσιμπάει την μπάλα στον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο που μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Λήξη αγώνα.

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ

Παγωνιά και κρύο επικρατεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με όσους προσέχονται στο γήπεδο να φοράνε πολύ χοντρά ρούχα.

Εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να πάρει ανάσες. Από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα οι Γκάμπριελ Ροντρίγκες και Σίλβα Κλέιτον.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ

Στο πάγκο για το Τριφύλλι βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Ρουκάβινα, Νίνης, Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννενα: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Mιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Ανδράλας, Γεωργιάδης, Μπουχάν, Μαϊστόριβιτς, Τζανής, Σκαρντουέλι

Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΣ προκάλεσαν με χειρονομίες τους φίλους του Τριφυλλιού με αποτέλεσμα κάποιοι από τους οπαδούς των πρασίνων να ανέβουν στο πάνω διάζωμα και να υπάρξει μικροένταση.

*Ο Χριστοδουλόπουλος αφειέρωσε το γκολ του στον αδελφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: