17 Δεκ 2009

Η Κλήρωση



Ο αντίπαλος που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην φάση των «32» θα είναι επιπέδου Champions League!

Γνωστοί έχουν γίνει οι περισσότεροι αντίπαλοι για τον Παναθηναϊκό, για την φάση των «32» του Europa League. Οι Πράσινοι μετά τη νίκη τους με 3-0 κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, την Τετάρτη (16/12) αναμένεται να βρουν μπροστά τους μία τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων του Champions League, ή μία από τις έντεκα ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Europa League. Εκτός βέβαια από την δεύτερη κατηγορία είναι η Γαλατασαράι η οποία βρίσκονταν στο ίδιο όμιλο…

Αναλυτικά οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού:

Οι ισχυροί: Ουνιρέα (Ρουμανία), Γιουβέντους, Ρόμα (Ιταλία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Αϊντχόφεν (Ολλανδία).

Στις παραπάνω ομάδες θα προστεθούν μία εκ των Άγιαξ ή Άντερλεχτ (1ος Όμιλος), μία εκ των Βαλένθια, Λιλ ή Τζένοα (2ος Όμιλος), μία εκ των Αμβούργου ή Χάποελ Τελ Αβίβ (3ος Όμιλος) και μία εκ των Βέρντερ ή Αθλέτικ Μπιλμπάο (12ος Όμιλος).

Οι αδύνατοι, με τους οποίους πάντως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κληρωθεί, είναι μέχρι στιγμής οι εξής: Λίβερπουλ, Έβερτον, Φούλαμ (Αγγλία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία)

* Το παζλ των 15 υποψηφίων αντιπάλων του Παναθηναϊκού θα συμπληρωθεί με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: