11 Δεκ 2009

Θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών!


Να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών του στο ζενίθ επιθυμεί ο Νίκος Νιόπλιας που τους τονώνει με την ομιλία του. Σενάριο επιστροφής του Μαρσέλο Μάτος για τον Γενάρη.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ρίξει εκτός από πολύ βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στον ψυχολογικό τομέα. Ο 44χρονος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να γυαλίζει το μάτι τους και να μπαίνουν στο γήπεδο ως Παναθηναϊκός: «Θέλω να γυαλίζει το μάτι σας. Όλοι μαζί είμαστε μια ψυχή και μια καρδιά. Ετσι πρέπει να παίζουμε για να πάρουμε τον τίτλο. Να δουλεύετε με πάθος. Τα λάθη μη σας απασχολούν, στο ποδόσφαιρο γίνονται. Θέλω να δουλεύετε. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο ως Παναθηναϊκός. Ως μεγάλη ομάδα. Εμείς να είμαστε κυρίαρχοι από την αρχή και να μην αφήνουμε ούτε ένα λεπτό ανεκμετάλλευτο».

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στη συγκέντρωση βλέποντας ότι λείπει στα τελευταία παιχνίδια: «Πρέπει συνέχεια να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μία στιγμή αδράνειας μπορεί να μας στοιχίσει».

Φωτόπουλος ο νέος γυμναστής

Ο Στέριος Φωτόπουλος πέρασε και πάλι τις πύλες της Παιανίας καθώς θα είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού. Ο Βορειοελλαδίτης θα είναι ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και από την Κυριακή θα πιάσει και επίσημα δουλειά στο τριφύλλι. Η επιστροφή του Φωτόπουλο ξύπνησε μνήμες καθώς τελευταία φορά που φόρεσε την πράσινη φόρμα ήταν όταν ο σύλλογος κατέκτησε το νταμπλ.

Δεν αποκλείεται η επιστροφή του Μάτος

Δεν είναι απίθανο ο Μαρσέλο Μάτος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου. Λόγω της απουσίας του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αγκόλα για το Κόπα Άφρικα ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν αποκλείεται να περάσει και πάλι τις πόρτες της Παιανίας. Υπενθυμίζουμε ο Μάτος έχει δοθεί δανεικός στην Κορίνθιανς μέχρι το καλοκαίρι αλλά οι πράσινοι δεν έχουν βάλει οψιόν αγοράς στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

* Με τέσσερις τερματοφύλακες θέλει να κάνει προπόνηση ο Βασίλης Αλεξούδης και για αυτό πήρε και από τους Νέους τον Στέφανο Καπίνο.

* Στις 13:00 είναι η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

* «Καπνός» θα γίνουν τα 1.000 εισιτήρια που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός για το ματς στο «Καυτατζόγλειο».

* Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντομενέκ πρέπει να δώσει ευκαιρία στον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: