10 Δεκ 2009

Επιστροφή στην τακτική

Ο Νιόπλιας και ο Βαζέχα ξεκίνησαν με το… καλησπέρα να διορθώνουν ένα κομμάτι που έλειπε ή αναπτύχθηκε ελάχιστα τον τελευταίο καιρό και δεν είναι άλλο από την αγωνιστική προετοιμασία με έμφαση στην τακτική.

Επιστροφή στην τακτικήΤο ξεκίνησαν από την πρώτη τους μέρα, αλλά ειδικά στην τελευταία προπόνηση, έδωσαν πολύ βάρος στο στήσιμο της ομάδας στο γήπεδο, ξεκινώντας από την αμυντική λειτουργία.

Το άλλο νέο της ημέρας είναι το ξεκίνημα της ενεργοποίησης του Κλέϊτον, ο οποίος αγωνίστηκε για 10 λεπτά με τη «βασική» ομάδα, στο τελευταίο κομμάτι του διπλού.

Η… τράπουλα ως προς το βασικό σχήμα ανακατεύτηκε καθώς έγιναν αλλαγές και δοκιμές. Είναι κάτι που το συνηθίζει ο Νιόπλιας. Πάντως η πρόβα εν όψει Ηρακλή, ξεκίνησε με τους: Τζόρβα, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Καντέ Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Σισέ και Ρουκάβινα.

Η διαφορά με την προηγούμενη είναι ότι πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βύντρα, στη θέση του Σεϊταρίδη και πέρασε δίπλα στον Μπιάρσμιρ ο Καντέ ενώ ο Χριστοδουλόπουλος στην πορεία πήρε τη θέση του Ρουκάβινα.

Όσο για τον Κλεϊτον η συμμετοχή του έστω και για δέκα λεπτά με το «βασικό» σχήμα, είναι αν μη τι άλλο είδηση, που δείχνει ότι προετοιμάζεται η ενεργοποίηση του Βραζιλιάνου, όπως αναμενόταν. Αν θα μπει στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη ή αν θα επιστρέψει στη 18αδα για το ματς με τη Ντιναμό ή τον ΠΑΣ, θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, θα γίνουν γνωστοί μετά την προπόνηση της Παρασκευής, που είναι προγραμματισμένη για τη μια το μεσημέρι.

Όσο για τους Λέτο και Σαλπιγγίδη, έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμοι να παίξουν. Όπως πάνε τα πράγματα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ντιναμό.

Στην Παιανία ήταν ο Σαριέγκι, ο οποίος, ως γνωστόν, κάνει εγχείριση χολής το Σάββατο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα με την αρχή του β γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: