19 Δεκ 2009

Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Σεντέρος

Κάθε μέρα που περνάει οι υποψήφιοι για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό αυξάνονται και πληθυνονται. Ο τελευταιος που μπήκε κάτω από το πράσινο μικροσκόπιο είναι ο Φιλίπ Σεντέρος.
Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο ΣεντέροςΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" ο Ελβετός αμυντικός της Αρσεναλ αναζητά ομάδα προκειμένου να έχει αγώνες στα πόδια πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο μιας και βρίσκεται στους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση από τους "κανονιέρηδες".
Στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Σεντέρος
Έχει ύψος 1.90μ. και φαίνεται ότι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ο Νίκος Νιόπλιας για τον αμυντικό "killer" που θέλει στο κέντρο της αμυντικής διάταξης του Παναθηναϊκού. Επιπλέον και η τιμή του ποδοσφαιριστή δεν είναι υψηλή καθώς οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έναντι 1,5 εκατομμύριου ευρώ.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ένας παίκτης των προσόντων του Σεντέρος δεν περνάει απαρατήρητος στην ποδοσφαιρική αγορά και έτσι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Μπάγερν και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί και στο πρόσφατο παρελθόν από μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, αλλά τότε είχε απορριφθεί από τον Χενκ Τεν Κάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: