31 Αυγ 2009

Απάντησε αρνητικά ο Σαλπιγγίδης

Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης καθώς δεν τον καλύπτει οικονομικά. Ευελπιστούν στο Τριφύλλι ότι θα τα βρουν με το διεθνή επιθετικό.


Απάντησε αρνητικά ο ΣαλπιγγίδηςΑρνητική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής επιθετικός αρνήθηκε την πρόταση ύψους 800.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ετησίως για ανανέωση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι μέχρι το 2013 καθώς θεωρεί ότι δικαιούται να πάρει κάποια χρήματα ακόμα παραπάνω.

Η άρνηση του Σαλπιγγίδη δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται προ της πόρτας της εξόδου της Παιανίας μιας και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα μπορέσουν να βρουν κοινές συνισταμένες με την πλευρά του παίκτη και αυτός να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και μετά το τέλος του συμβολαίου του.
Από τη μεριά του, πάντως, σύμφωνα με την "SportDay" έχει αρχίσει να σκέπτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: