31 Αυγ 2009

Προβλήματα με τους υπο παραχώρηση παιχτες

Λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πουλήσουν τους υπό παραχώρηση παίκτες του β' γκρουπ. Διαβάστε εδώ τι περιμένουν οι ποδοσφαιριστές και τι πρόβλημα μπορούν να δημιουργήσουν στον Τεν Κάτε.

Δεν... "τσουλάει" το πράσινο "stock"Αν υπάρχει κάτι που καίει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό αυτό δεν είναι άλλο από τι θα γίνει με τους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση, που με εξαίρεση τους Μάτος και Ιβανσιτς, βρίσκονται ακόμη στην Παιανία και προπονούνται με β’ γκρουπ.

Μία ανάσα, πια, πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι Μάντζιος, Τζιόλης, Δημούτσος και Κλέιτον ακόμη αναζητούν τη νέα τους επαγγελματική στέγη και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η αρνητική στάση του Μάντζιου

Ας πάρουμε, όμως, κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ο Βαγγέλης Μάντζιος τις τελευταίες ημέρες είδε την ισπανική Χέρεθ και την ιταλική Κιέβο Βερόνα να ενδιαφέρονται για το δανεισμό του. Ο ίδιος, όμως, δεν «ψήθηκε» να πει το «ναι» σε καμία από τις δύο, αν και από τον Παναθηναϊκό υπήρξαν πιέσεις για να συμφωνήσει με τους Ισπανούς.

Όλα δείχνουν παραμονή για Κλέιτον

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό υπήρξε και για τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Σίβασπορ, αλλά οι Τούρκοι δεν τα βρήκαν ποτέ με τον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην Παιανία αφού το ενδιαφέρον της Λάρισας και του Ατρομήτου δεν συγκίνησε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: