27 Αυγ 2009

Στον πάγκο με Ξάνθη, ο Γκαλίνοβιτς-Κλειτον

Όπως όλα δείχνουν ο Γκαλίνοβιτς θα πληρώσει το μάρμαρο για το δεύτερο γκολ στη Μαδρίτη..
Ο Κροάτης τα είπε για λίγο ιδιαιτέρως με τον Ολλανδό προπονητή και πήρε το μήνυμα πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοση του. Πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής στο ματς με την Ξάνθη και τη θέση του στο αρχικό σχήμα, θα πάρει ο Τζόρβας.
Λάρισα για Μελίσση και Κλέιτον

Ο Κλέιτον συναντήθηκε χθες με τον Νικόλα Πατέρα και ενημερώθηκε επισήμως για το ενδιαφέρον της Λάρισας. Ο Βραζιλιάνος απάντησε αρνητικά σε πρώτη φάση και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στον κάμπο. Μάλλον προτιμά Ατρόμητο. Πάντως ο Πατέρας του άφησε να εννπηθεί πως δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο του στο τριφύλλι και ίσως αν παραμείνει τελικά στην Παιανία, να έχει την τύχη του Δάρλα, ο οποίος ξαφνικά από το γκρουπ των "κομμένων", μπήκε στην πρώτη ομάδα και βασικός στο Βιθέντε Καλντερόν. Σήμερα Πέμπτη, αναμένεται να γίνει συνάντηση των ανθρώπων των δύο ΠΑΕ και για τον Χρήστο Μελίσση. Ο 26χρονος παίκτης το σκέφτεται να γίνει κάτοικος Λάρισας και εξελίξεις αναμένονται ως την Κυριακή.

«Μη σκύβετε το κεφάλι»
Το κλίμα ήταν κάπως βαρύ στην Παιανία. Οι παίκτες είχαν στεναχωρηθεί από τον αποκλεισμό και ο Τεν Κάτε προσπάθησε να τους εμψυχώσει. «Μη σκύβετε το κεφάλι. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την Ατλέτικο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Επικεντρωνόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα και πάμε για νίκη την Κυριακή με την Ξάνθη. Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση», τους είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: