26 Αυγ 2009

Ο Σταθόπουλος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη

Ο διαιτητής από τον Σύνδεσμο Αχαϊας ορίστηκε ως άρχοντας του αγώνα με την ακριτική ομάδα. Κατά σύμπτωση είχε σφυρίξει και πέρυσι το ίδιο ματς.

Ο Σταθόπουλος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ με την ΞάνθηΟ Γιώργος Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, την Κυριακή (19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Βοηθοί θα είναι οι Ακριβός (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαϊας). Ως τέταρτος διαιτητής τοποθετήθηκε ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γιανναδάκης από το Λασίθι.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε διαιτητεύσει και τον περυσινό αγώνα των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο στις 5 Απριλίου του 2009 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τότε οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 2-0 χάρη στα τέρματα των Σαλπιγγίδη (42') και Γκάμπριελ (66').

Η τελευταία φορά που οι δρόμοι του Αχαϊου ρέφερι και του Παναθηναϊκού διασταυρώθηκαν ήταν στις 17 Μαϊου 2009 όταν το Τριφύλλι είχε επικρατήσει της Λάρισας με 3-1 για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τότε το δρόμο πως τα αντίπαλα δίχτυα είχαν βρει οι Σαλπιγγίδης (10'), Καραγκούνης (25') και Ρουκάβινα (73').

Δεν υπάρχουν σχόλια: