27 Αυγ 2009

Την Κυριακή στη Βραζιλία ο Μάτος για λογαριασμό της Κορίνθιανς

Παίκτης της Κορίνθιανς για τον επόμενο έναν χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος άσος του Τριφυλλιού είναι ένα βήμα πριν από τον επαναπατρισμό του.

Την Κυριακή στη Βραζιλία ο ΜάτοςΟι δύο Σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και όπως όλα δείχνουν ο 25χρονος μέσος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της «Τιμάο» έπειτα από δύο χρόνια. Ο Μάτος επιθυμούσε διακαώς να μεταγραφεί σε μια ομάδα που θα είχε θέση βασικού για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Αυτό, δεν θα μπορούσε να συμβεί με τίποτα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του βραζιλιάνου μέσου. Έτσι, η Κορίνθιανς που αναζητούσε έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση έκανε αμέσως όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο μέσο.
Αρχικά οι διαπραγματεύσεις είχαν κολλήσει όμως η θέληση του Μάτος να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν τέτοια που δέχτηκε να πάρει λιγότερα χρήματα ώστε να τα βρει η «Τιμάο» με το Τριφύλλι. Η τελική συμφωνία δεν άργησε νε επιτευχθεί και έτσι ο Μάτος πρέπει πλέον να λογίζεται ως παίκτης της Κορίνθιανς για τον επόμενο ένα χρόνο.

Σχετική ανακοίνωση της Κορίνθιανς

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μαρσέλο Μάτος στη Βραζιλία για χάρη της Κορίνθιανς έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.
Για αυτό το λόγο ο βραζιλιάνικος Σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα. «Ο σύλλογος περιμένει τα έγγραφα του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση και να υπογράψει συμβόλαιο», αναφέρεται, ενώ γίνεται λόγος για την προηγούμενη θητεία του Βραζιλιάνου στην ομάδα, από το 2005 ως το 2007, όταν και κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

«Έρχομαι την Κυριακή»

Τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ όπως ήταν φυσιολογικό έψαξαν και βρήκαν τον Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους συμπατριώτες του και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχα πει ότι θα είναι εύκολο να εγκλιματιστώ γρηγορότερα στην Κορίνθιανς διότι γνωρίζω πολλά για την ομάδα. Θέλω να επιστρέψω. Επομένως όλοι θα κερδίσουν από αυτό (εννοεί και τον Παναθηναϊκό, που του είχε πει να ψάξει ομάδα). Αφού υπογράψω τα χαρτιά θα έρθω στη Βραζιλία την Κυριακή. Προπονούμαι κανονικά στην Ελλάδα και όταν έρθω σε πέντε μέρες θα είμαι έτοιμος να παίξω».

Συμπαίκτης με το «φαινόμενο» και τον Σόουζα

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Μαρσέλο Μάτος θα συναντήσει ένα παλιό του γνώριμο.
Ο λόγος φυσικά για τον Ροντρίγκο Σόουζα. Οι δύο παίκτες γνωρίζονται από το πέρασμα του βραζιλιάνου επιθετικού από το Τριφύλλι. Παράλληλα, ο Μάτος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πλευρό του Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: