23 Αυγ 2009

Χωρίς «Κάρα» στη Μαδρίτη-David-Kaladze


Ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο Ελληνας μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα ψηλά προς την περόνη. Υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο Ντέιβιντ από τους πράσινους καθώς δικαιώθηκε η Παλμέιρας στην δικαστική διαμάχη. Ιταλικά σενάρια φέρνουν τον Καλάτζε στο τριφύλλι.
Ο «Κάρα» έγινε αναγκαστική αλλαγή στην πρεμιέρα στο 80' και καλά – καλά δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει πάθει διάστρεμμα αλλά όλα θα φανούν σήμερα με τις πιθανότητες συμμετοχής στην Μαδρίτη να μην είναι με το μέρος του.

Χάνεται ο Ντέιβιντ(;)
Ορατός είναι ο κίνδυνος ο Ντέιβιντ να πάψει να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των πρασίνων βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του την Παλμέιρας. Την Παρασκευή έγινε η δίκη στο Εργατικό Δικαστήριο του Σάο Πάολο, με την δικαστή Κλαούντιο Ζεράτι να αποφασίζει την δικαίωση της βραζιλιάνικης ομάδας σε πρώτη φάση.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ντέιβιντ πρέπει να αφήσει την Φλαμένγκο, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, και να επιστρέψει στην Παλμέιρας. Πάντως, θα ασκηθεί έφεση αύριο ο δικηγόρος του παίκτη, Μαρσέλο Σοάρες.
Με αυτή τη εξέλιξη το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού με τον Παναθηναϊκό ακυρώνεται και ο παίκτης μέχρι να βγει η οριστική απόφαση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανέναν σύλλογο.
Ο Ντέιβιντ δεν δείχνει να ανησυχεί όπως δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτή η απόφαση δεν θα είναι η οριστική, οπότε ούτε θα γιόρταζα αν ήταν θετική ούτε απελπίστηκα τώρα. Ξέρω ότι θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη. Το μυαλό μου είναι 100% στη Φλαμένγκο αυτή τη στιγμή». Στο πράσινο στρατόπεδο απλά περιμένουν την απόφαση της έφεσης.

Σενάρια για Καλάτζε
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει κίνηση για μια ακόμη μεταγραφή και από την Ιταλία στέλνουν στην Ελλάδα τον Κάχα Καλάτζε. Ο Γεωργιανός αμυντικός της Μίλαν φέρεται να είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους του τριφυλλιού με ένα σάιτ από την γειτονική χώρα να αναφέρει: «Η Μίλαν φέρεται να έλυσε το θέμα με τον Κάχα Καλάτζε. Η Λάτσιο ενδιαφερόταν για αυτόν ενώ τις τελευταίες ώρες προστέθηκε και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Λεονάρντο (προπονητής) ζήτησε να παραμείνει». Πάντως, ακόμη και αν οι «ροσονέρι» τον αφήσουν να φύγει οι πράσινοι δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: