24 Αυγ 2009

Πέταξαν για την....ανατροπή-Δηλώσεις Μπιαρσμιρ και Ζιλμπερτο


Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και να πάρουν την πρόκριση στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι πράσινοι.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μαδρίτη τόσο ο Ματίας Μπιάρσμιρ όσο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου έδειξαν να είναι έτοιμοι να παλέψουν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σίγουρα η αποστολή τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» μόνο εύκολη δεν είναι, όμως ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει στο παρελθόν πως είναι ικανός για όλα στην Ευρώπη.

Μπιάρσμιρ: «Πάμε να παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ ήταν ένας από τους παίκτες του Τριφυλλιού που μίλησαν κατά τη διάρκεια της αναχώρησης του Παναθηναϊκού για την Ισπανία. Ο Σουηδός αμυντικός των πρασίνων τόνισε από την πλευρά του: «Είναι δύσκολο. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στη Μαδρίτη και να παλέψουμε για την πρόκριση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ και να μην δεχτούμε κανένα.
Χρειάζεται προσοχή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα που να παίζω. Όπου μου πει ο προπονητής μου να παίξω θα παίξω».

Ζιλμπέρτο: «Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο»

Σε ανάλογο μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος του Τριφυλλιού έθεσε ως πρώτο στόχο την επίτευξη ενός τέρματος στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Ζιλμπέρτο τόνισε: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στο “Καλντερόν” και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Αν πάρουμε την πρόκριση θα είναι κάτι το φανταστικό αν όμως δεν τα καταφέρουμε θα ξέρουμε ότι θα έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε στα ίσια την Ατλέτικο. Αν παίξεις σε αυτό το γήπεδο μόνο άμυνα θα έχεις πρόβλημα».
Σε ότι αφορά για το τι θα άλλαζε τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί έπειτα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είπε: «Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν ότι καλύτερο γιατί αν έρθει μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Από εμάς εξαρτάται να παίξουμε όπως στο πρώτο ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αυτή τη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: