21 Ιαν 2010

Πιέζει για «Killer»


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης στόπερ στον παναθηναϊκό. «δανεικός ή τίποτα» είπε το Τριφύλλι σε Χετάφε και Ζενίτ για Κάτα Ντίας και Φερνάντο Μέιρα, αντίστοιχα. Ανοικτή γραμμή με Μίντλεσμπρο για Πόγκατετζ, ανοικτό πάντα του Σεντέρος. Τι δήλωσε ο Ντουκγλάο στην «Eξέδρα» για το «πράσινο» ενδιαφέρον.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Απομένουν δέκα μέρες και καθώς φαίνεται ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο. Είτε χρονικό, προσπαθώντας μέχρι την τελευταία ημέρα, είτε διαπραγματευτικό, πηγαίνοντας στα οικονομικά του όρια να πάρει ό,τι μπορεί από τις υποθέσεις που τον ενδιαφέρουν.

Οι πιθανότητες κάθε άλλο παρά υπέρ του είναι. Ισα ίσα που η περίπτωση να παραμείνει το ρόστερ ως έχει μέχρι το τέλος της περιόδου φαίνεται η πιο πιθανή απ' όλες.

Τι γίνεται με Κάτα Ντίαζ!

Τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός έχει δραστηριοποιηθεί αρκετά προς Ισπανία για τον Κάτα Ντίας. Οπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες, το Τριφύλλι προσπαθεί να ικανοποιήσει την υπ' αριθμόν 1 επιλογή του Νίκου Νιόπλια. Η Χετάφε βέβαια βαδίζει από το καλό στο καλύτερο και ο Αργεντινός στόπερ είναι βασικό στέλεχός της.

Αυτόματα η απόκτησή του καθίσταται πολύ δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και ταυτόχρονα ψάχνει τις επιλογές του για να αυξήσει το διαθέσιμο ποσό και να κάνει καλύτερη προσφορά στον ισπανικό σύλλογο.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τη Χετάφε να μη συζητάει καν για δανεισμό, αλλά να έχει διαμηνύσει στο Τριφύλλι ότι ο παίκτης πωλείται. Οι Πράσινοι έχουν σύμμαχό τους την επιθυμία του Ντίας να αλλάξει επίπεδο και να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού και με την προοπτική του Champions League.

Δανεισμός για Φερνάντο Μέιρα

Δανεισμό πρότεινε ο Παναθηναϊκός και στη Ζενίτ για τον Φερνάντο Μέιρα. Οι Πράσινοι ποντάρουν στο μεγάλο ρόστερ της ρωσικής ομάδας και στην επιθυμία του τεχνικού της Λουτσιάνο Σπαλέτι να μειωθεί. Βέβαια ο Μέιρα δεν επιθυμεί να φύγει, αλλά αυτό θα εξεταστεί, αφού περάσει τον πρώτο βασικό σκόπελο το Τριφύλλι και αποδεχτεί η Ζενίτ την πρόταση δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: