22 Ιαν 2010

Τα βρίσκει ο ΠΑΟ με Ζενίτ για Μέιρα!


Την οριστική απόφαση του Φερνάντο Μέιρα περιμένουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να γνωρίζουν εάν έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την επίτευξη του "μεγάλου κόλπου" με τον Πορτογάλο διεθνή άσο

Οπως αναφέραμε χθες ο 31χρονος αμυντικός μελετά λεπτομερώς την πρόταση του "τριφυλλιού", κάνοντας ταυτόχρονα προετοιμασία με τη Ζενίτ στο Ντουμπάι και εντός των προσεχών ημερών θα είναι σε θέση να απαντήσει, με τις πιθανότητες να μην είναι απαγορευτικές, γεγονός που γεννά μία συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των "πράσινων".

Οσον αφορά τη Ζενίτ, το θέμα "δουλεύεται" παράλληλα με του παίκτη, αλλά υπάρχει η αίσθηση πως σε περίπτωση που ο Μέιρα πει το πολυπόθητο "ναι", τότε η μεταγραφή θα έχει μπει στις ράγες και μόνο εάν έρθουν τα πάνω-κάτω θα χαλάσει. Και αυτό γιατί η βασική φόρμουλα με τους Ρώσους έχει ήδη βρεθεί και το ποσό της οψιόν αγοράς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, είτε είναι της τάξεως των 4,5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ζενίτ είτε κοντά στα 4 εκατ. ευρώ που επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Την ίδια στιγμή, το θέμα του Πόγκατετζ επανήλθε στο προσκήνιο εκ νέου χθες, καθώς η βρετανική εφημερίδα «The Northern Echo» ανέφερε πως η Μίντλεσμπρο είναι πρόθυμη να δώσει τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό με ένα ποσό κοντά στα 1,5 εκατ. λίρες (1,7 εκατ. ευρώ).

Οπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, αρχικά ο Παναθηναϊκός έδινε 400.000 λίρες (460.000 ευρώ) για τον Πόγκατετζ, όμως τα χρήματα αυτά κρίθηκαν πολύ λίγα από τη Μίντλεσμπρο, που περιμένει βελτιωμένη και τελική πρόταση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα o Γκόρντον Στράχαν αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του, μετά το ραντεβού που είχε με τον αθλητικό διευθυντή Στιβ Γκίμσπσον, ο οποίος ψάχνει λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ταυτόχρονα υπήρξαν φήμες που ήθελαν νέα επαφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μίντλεσμπρο, προκειμένου να φανεί αν θα βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες "φούντωσαν" εξαιτίας της ανακοίνωσης του Γκόρντον Στράχαν για την προώθηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Τζος Γουόκερ από τις ρεζέρβες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: