22 Ιαν 2010

Και ξαφνικά, Ταβλαρίδης…

Τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στον Φερνάντο Μέιρα και τον Εμάνουελ Πόγκατετζ, δεν αποκλείεται η λύση που εξετάζει ο Παναθηναϊκός να είναι ο Στάθης Ταβλαρίδης.

Και ξαφνικά, Ταβλαρίδης…Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι άνθρωπος του Τριφυλλιού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο αμυντικό και ίσως καταλήξουν σε συμφωνία.

Η περίπτωση του Έλληνα στόπερ είναι πολύ πιο εφικτή συγκριτικά με αυτές που ασχολείται ο Παναθηναϊκός και συνάμα πολύ πιο οικονομική.

Η ομάδα του, η Σεντ Ετιέν έχει ανάψει πράσινο φως για τη μεταγραφή, ενώ δεν προβάλει μεγάλες οικονομικές αξιώσεις.

Οι «στεφανουά» αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται ρευστό, με την πώληση του Ταβλαρίδη να φαντάζει ιδανικό σενάριο. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν καλή άποψη ο Κώστας Αντωνίου και ο Νίκος Νιόπλιας, αφού θεωρούν ότι μπορεί να δώσει λύσεις, χωρίς όμως να είναι ο «κίλερ» της άμυνας.

«Θα φύγει»

Την αποχώρηση του Στάθη Ταβλαρίδη από το «Ζοφρουά Γκισάρ» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάντ Ρομεγιέρ.

Ο Γάλλος παράγοντας ανέφερε ότι ο 30χρονος στόπερ είναι σε συζητήσεις με μία ελληνική, μία τουρκική και μία αγγλική ομάδα: «Έχουμε συμφωνήσει (σ.σ. με τον Ταβλαρίδη) για να φύγει. Θέλει να παίζει και δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή μας. Από όσο ξέρω, διαπραγματεύεται με συλλόγους από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Αγγλία. Οφείλω να πω ότι είναι ένας άψογος επαγγελματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: