20 Ιαν 2010

«Συμφωνία ΠΑΟ με Βαλμπιενά»!


Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ματιέ Βαλμπιενα συνεχίζονται και σύμφωνα με την «Equipe» ο Γάλλος άσος έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και ψάχνει να βρει τρόπο να πείσει τη Μαρσέιγ να συγκαταθέσει στην παραχώρηση του.

Την Κυριακή μετά τον αγώνα με την Μπορντό, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντασιέ, δήλωσε ότι «οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν». Ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μία αποχώρηση από το δυναμικό των Μαρσεγιέζων είναι αρκετά πιθανή πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η «Equipe» γράφει ότι Βαλμπιενά δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ντιντιέ Ντεσάν και επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Βελοντρόμ». Μάλιστα, το περιβάλλον του παίκτη κάνει λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και πως αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να τα βρουν οι «πράσινοι» με την διοίκηση της Μαρσέιγ, κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό να γίνει.

Ο Βαλμπιενά βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην ίδια ομάδα με τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά μέχρι στιγμής η Μαρσέιγ δεν είναι διατεθειμένη να «ξεπουλήσει» τον παίκτη και θα πρέπει να ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Πριν από μερικές μέρες ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό είχε δηλώσει πως η τιμή πώλησης του Βαλμπιενά ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, προστίθεται, ότι ο Βαλμπιενά βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας και της Σανταντέρ, που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Σέρχιο Κανάλες, ο οποίος οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: