19 Ιαν 2010

Συμβόλαιο 3,5 ετών το «όπλο» για Μέιρα!


Ο Παναθηναϊκός άνοιξε και πάλι από τη Δευτέρα (18/1) τον «φάκελο» του Φερνάντο Μέιρα και συντονίζει πλέον τις προσπάθειές του για να ντύσει στα «πράσινα» τον Πορτογάλο «killer».

Το βασικό «αγκάθι» αυτή τη στιγμή για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι οι απολαβές του παίκτη, ο οποίος αμοίβεται με 2 εκατ. ευρώ ετησίως στη Ζενίτ, έχοντας ένα από τα πιο «δυνατά» συμβόλαια.


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, έχοντας ενημερωθεί πως η ρωσική ομάδα δεν «καίγεται» και ιδιαίτερα για να τον κρατήσει και το συζητάει ακόμη και για «δανεισμό» του, έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρει μία «φόρμουλα» που θα μπορέσει να τον δελεάσει, για να δεχθεί την πρόταση των «πρασίνων» και να έρθει στην Ελλάδα.

Τα χρήματα με τα οποία αμοίβεται, όπως επισημάναμε είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο «τριφύλλι» προσπαθούν να τον «ψήσουν» προσφέροντάς του περισσότερα χρόνια συμβόλαιο απ’ αυτό που έχει ήδη στη Ζενίτ. Η συνεργασία του Μέιρα με τους Ρώσους λήγει το καλοκάιρι του 2012 (2,5 χρόνια ακόμη) και ο Παναθηναϊκός του δίνει 3,5 με χρήματα που προσεγγίζουν μαζί με τα μπόνους, σε μεγάλο βαθμό αυτά που παίρνει στη Ζενίτ.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δίνουν συμβόλαιο για 6 μήνες και άλλα τρία χρόνια (ως το καλοκαίρι του 2013) αν τον εφετινό Ιούνιο ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τη Ζενίτ. Πρόταση που φαντάζει αρκετά ελκυστική στ’ αυτιά του 31χρονου Πορτογάλου στόπερ, αφού η επιθυμία του είναι όπου συνεχίσει την καριέρα του, να έχει μία σταθερότητα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Όπως και να’ χει πάντως, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά μέσα στις επόμενες ημέρες και οι «πράσινοι» θα γνωρίζουν αν έχουν ελπίδες για τον Πορτογάλο, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Βαλμπιενά (και) για καλοκαίρι

Στο θέμα του Ματιέ Βαλμπιενά τώρα, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να τον αποκτήσει από τώρα με τη μορφή «δανεισμού» και οψιόν αγοράς, ωστόσο δεν αποκλείεται, εφόσον δεν βρεθεί τώρα η «φόρμουλα» να γίνει κάποια κίνηση για να «κλείσει» ο Γάλλος (ή τέλος πάντων να έχει τον ξεκάθαρο πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός) από τώρα για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: