13 Ιαν 2010

“Ενδεκαδάτοι” Τζιόλης, Κλέιτον

Η μεγάλη επιστροφή των Αλέξανδρου Τζιόλη και Κλέιτον Σίλβα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει γεγονός στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

“Ενδεκαδάτοι” Τζιόλης, ΚλέιτονΟι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Νίκος Νιόπλιας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Τζιόλης θα είναι ο ένας εκ των δύο αμυντικών μέσων, με παρτενέρ του τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ ο Κλέιτον θα έχει ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, όπως και ο Φίλιππος Δάρλας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν οι Γιόσου Σαριέγκι και Ματίας Μπιάρσμιρ και το δεξί μπακ ο Λουκάς Βύντρα. Τέλος, στην τριάδα της επίθεσης, κορυφή θα αγωνιστεί ο Αντώνης Πετρόπουλος, αριστερά ο Σεμπαστιάν Λέτο και δεξιά διεκδικούν τη θέση οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σωτήρης Νίνης.

Η δεκαοκτάδα

Παρά τις αρχικές προβλέψεις που ήθελαν το Στέργο Μαρίνο να παίζει στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πιερικό, τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Νίκος Νιόπλιας έκρινε ότι ο 22χρονος δεξιός μπακ-χαφ είναι ανέτοιμος και τον άφησε εκτός δεκαοκτάδας. Αντίθετα, ο 44χρονος προπονητής θα έχει στο πάγκο τον τον νεαρό μεσοαμυντικό της Golden Team Τάσο Λαγό.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του Τριφυλλιού: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βύντρα, Δάρλας, Λαγός, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Λέτο, Τζιόλης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σισέ, Πετρόπουλος.

Εκτός από το Μαρίνο, εκτός έμειναν οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Σεϊταρίδης, Μαχλελής και Γκάμπριελ.

Στη προπόνηση της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού έκαναν ζέσταμα, πραγματοποίησαν ασκήσεις κατοχής "5-2", στη συνέχεια έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρουκάβινα, Σεϊταρίδης, και Μαχλελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: