17 Ιαν 2010

Στο +8 και περιμένει

Το Τριφύλλι έπραξε το αυτονόητο νικώντας 2-0 τον αντίπαλο του, παραμένοντας πρώτο στο πρωτάθλήμα της Σούπερ Λίγκα. Σκόρερ για τους πράσινους οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης.

Στο +8 και περιμένει (Video)Ο ΑΓΩΝΑΣ

1' Αρχίζει ο αγώνας.
10' Σέντρα σουτ του Βύντρα, μπλόκαρε ο Ρόκα.
12' Εξαιρετική πάσα του Νίνη στον Πετρόπουλος, αυτός όμως αστόχησε σε τετ α τετ.
19' Μακρινό σουτ του Καραγκούνη πέρασε άουτ.
20' Τραγικό λάθος του Καντέ, ο Μπελέκ το αξιοποίησε και σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση, ο Χριστοδουλόπουλος σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω στα σώματα.
26' Ασύλληπτο σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, η μπάλα κάτέληξε στο γάμα της εστίας του Ρόκα για το 1-0.
32' Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
40' Εκτέλεση φάουλ του Νίνη, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πήρε ύψος, ο Καντέ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε την έξοδο του Ρόκα και σημείωσε το 2-0.
45' Σουτ του Νίνη, η μπάλα πέρασε άουτ.
Τέλος πρώτου μέρους.

46' Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
51' Ο Τζόρβας απέκρουσε σκαστό σου του Αργυρίου.
53' Κόρνερ του Νίνη, η κεφαλιά του Ζιλμπέρτο πέρασε άουτ.
53' Ο Μετεντζίδης στη θέση του Κασάρ.
61' Ο Κλέιτον στη θέση του Πετρόπουλου.
64' Βαθιά μπαλιά του Κλέιτον, ο Σαλπιγγίδης αστόχησε μόνος του απέναντι από τον Ρόκα.
65' Κίτρινη κάρτα στον Καντέ.
Όλο το στάδιο ξέσπασε σε ζητωκραυγές και συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, όταν έγινε γνωστό ότι η ομάδα βόλεϊ επικράτησε 3-1 των Πειραιωτών στο Ρέντη.
67' Ο Παπούλης στη θέση του Φαγιάρδο.
74' Σέντρα του Νίνη από δεξιά, η κεφαλιά του Κλέιτον πέρασε άουτ.
78' Ο Μαρίνος στη θέση του Νίνη.
81' Ο Σακελαρίου στη θέση του Κλεμέντ.
87' Ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε μέσα στην περιοχή, όμως μπλόκαρε ο Ρόκα.

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

Μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε στα επίσημα του ΟΑΚΑ με τη Μπέντλεϊ του. Όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε στο επίκεντρο όσων τον είδαν, τόσο αυτός, όσο και το αυτοκίνητο του.

Στις 3:15μ.μ. έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο η αποστολή του Παναθηναϊκού, μέσα σε απόλυτη ηρεμία. Λίγο αργότερα, ακολούθησε η αποστολή του Πανθρακικού.

Στις 3:50μ.μ. βγήκαν για προθέρμανση οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Μάριο Γκαλίνοβιτς. Μετά από δέκα λεπτά, στο γήπεδο εμφανίστηκε η υπόλοιπη ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Στο πάγκο για τον Παναθηναϊκό κάθονται οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Δάρλας, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Τζιόλης και Κλέιτον.

Τσουχτερό κρύο επικρατεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αποτέλεσμα να μην αναμένεται αρκετός κόσμος από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τα γενέθλια του έχει ο Νίκος Νιόπλιας και περιμένει για δώρο τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές του.

Περίπου 10.000 θεατές βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ φιλοξενήθηκε στο επίσημο match programm του αγώνα με τον Πανθρακικό.
«Σίγουρα στους πρώτους μήνες τα πράγματα ήταν αρκετά για δύσκολα για εμένα κυρίως αναφορικά με την προσαρμογή μου στον τρόπο ζωής. Τώρα, όμως, όλα είναι πολύ καλύτερα»

Τι ήταν όπως το περίμενες και τι βρήκες διαφορετικό;
«Αυτό που περίμενα ήταν ότι θα έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ με υψηλούς στόχους και όντως έτσι είναι. Αυτό που βρήκα διαφορετικό ήταν ο τρόπος ζωής και οι γενικότερες συνθήκες. Εδώ όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να γίνουν. Από το να βρεις σπίτι μέχρι να συνδθείς με το ίντερνετ. Τώρα που έχω προσαρμοστεί μου αρέσει πολύ εδώ. Και η Αθήνα είναι όμορφη σαν πόλη αλλά και στην ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό και οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου άριστες».

Στο αγωνιστικό επίπεδο πως ήταν η προσαρμογή σου;
«Προσπαθώ κάθε μέρα να αφομοιώνω κάτι καινούριο στο παιχνίδι μου. Η βασική διαφορά του ελληνικού με το σουηδικό πρωτάθλημα είναι ο υψηλότερος ρυθμός στους αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ποιοτικοί και η πίεση μεγαλύτερη».

Το +5 πόσο καθοριστικό είναι για την συνέχεια;
«Είναι σημαντικό από ψυχολογικής πλευράς γιατί μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους μας. Εμείς όμως δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καθόλου στα παιχνίδια και θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα σκεπτόμενοι πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη».

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το πρωτάθλημα;
«Το κρίσιμο σημείο είναι να μην σταθούμε στην βαθμολογική διαφορά. Αυτή μας δίνει την δυνατότητα να μην κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια. Πρέπει σε κάθε αγώνα να στοχεύουμε στην νίκη. Για παράδειγμα σε αγώνες σαν τον σημερινό θα πρέπει να ξεχάσουμε τον βαθμολογικό πίνακα και να σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που αίγουρα έχει κίνητρο να κάνει κάτι καλό εναντίον μας».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Ασφαλώς σε ατομικό επίπεδο θέλω να παίζω. Πάνω από όλα θέλω, όμως, το πρωτάθλημα».

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Πετρόπουλος.
Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Ρόκα, Ντζόκιτς, Μπελέκ, Κλεμέντ, Κανωτίδης, Μπερτράντ, Κασάρ, Φαγιάρδο, Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: