23 Δεκ 2009

«Περιμένουμε προτάσεις»


Ο Γκαμπριέλ Παλέτα βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα, Κάρλος Μπιάνκι «δεν έχουμε πρόταση αλλά περιμένουμε».



Όπως είναι γνωστό η οικονομική κατάσταση της Μπόκα Τζούνιορς είναι σε τραγική κατάσταση και οι «χεινέζες» ψάχνονται για να ξεφορτωθούν παίκτες και βαριά συμβόλαια. Ένας από αυτούς είναι ο Γκαμπριέλ Παλέτα, ο οποίος έχει προταθεί στο «τριφύλλι». Μέχρι εκεί, όμως, μιας και όπως τονίζουν στο πράσινο στρατόπεδο «πρέπει να πουληθούν ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουμε κάποια περίπτωση».
Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει στο... ψητό με τον Παλέτα κάτι που επιβεβαίωσε μετά τον πρόεδρο της ομάδας και το... αφεντικό του συλλόγου, ο τεχνικός διευθυντής, Κάρλος Μπιάνκι. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε κάποια πρόταση για τον Παλέτα. Ούτε από τον Παναθηναϊκό. Εμείς περιμένουμε προτάσεις».

«Με 1εκ. δολλάρια φεύγει»


Τώρα και όσον αφορά την τιμή του Παλέτα σίγουρα η ομάδα του δεν φέρεται να αξιώνει 3-3,5 εκ. ευρώ όπως προέκυπτε αρχικά. Όπως προαναφέραμε ψάχνουν σαν... τρελοί χρήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από την χώρα του τανγκό τιμή εκκίνησης είναι το 1εκ. δολλάρια, δηλαδή περίπου 700.000 ευρώ. Ένα πόσο που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην αξία του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες δεν θα έφευγε από την Μπόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: