23 Δεκ 2009

Φήμες για Ταυλαρίδη


Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Ελληνας άσος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Οι πράσινοι ψάχνουν για στόπερ και οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο 30χρονος αμυντικός φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που έχουν στη λίστα τους στο τριφύλλι και την εξετάζουν με ενδιαφέρον. Ο Ταυλαρίδης έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του από τώρα.

Πάντως, τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του ανέφεραν με δηλώσεις τους ότι προτεραιότητα δεν είναι ο επαναπατρισμός του Ταυλαρίδη αλλά η συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό που έχει ξεκινήσει από το 2001 φορώντας την φανέλα της Άρσεναλ.

«Θα επιστρέψει στην Αγγλία»

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου στόπερ, Γουίλι Μακέι μίλησε στο skysports για το μέλλον του πελάτη του: «Μιλάω με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για τον Στάθη και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στην Αγγλία τον επόμενο μήνα. Ο Στάθης θα είναι ελεύθερος από τον Ιούνιο και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να επιστρέψει στην Αγγλία. Οπότε όλα θα κριθούν τον Γενάρη».

Από το πράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχουν σαφή εικόνα για τις πωλήσεις που είναι το κύριο μέλημα για να προχωρήσουν σε μεταγραφή. Πάντως, για το θέμα του Ταυλαρίδη δηλώνουν άγνοια.

Ξανά η Κιέβο για Μάντζιο

Η Κιέβο λίγο έλειψε να έχει το καλοκαίρι στο δυναμικό της, τον Βαγγέλη Μάντζιο μιας και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού στην ιταλική ομάδα. Ο σύλλογος της Βερόνα δεν έχει ξεχάσει τον διεθνή φορ και πρόκειται να κάνει πρόταση και τον Γενάρη. Σύμφωνα με Ιταλούς δημοσιογράφους, άνθρωπος της Κιέβο έκανε τη Δευτέρα την πρώτη κρούση για να μάθει πόσο κοστολογούν στον Παναθηναϊκό τον 26χρονο άσο. Όμως, ο σύλλογος από την γείτονα χώρα δεν πρόκειται να προσφέρει τα λεφτά του καλοκαιριού αλλά λιγότερα. Ο Μάντζιος κοιτάει, πλέον και αυτός με καλό μάτι την συμμετοχή στο Καμπιονάτο καθώς θέλει να πάει σε μία ομάδα και να πάρει παιχνίδια ώστε να έχει πιθανότητες να βρεθεί και στο Μουντιάλ.

Ξεκινάει η τοποθέτηση του νέου τάπητα

Το ΟΑΚΑ πριν την διακοπή ήταν σε μαύρα χάλια αλλά με το νέο έτος θα είναι... χαλί. Ο παλιός χλοοτάπητας ξηλώθηκε και σήμερα το πρωί ξεκινάει η τοποθέτηση του νέου τάπητα. Τα κομμάτια που είναι να μπουν στο Ολυμπιακό στάδιο ήρθαν από την Θεσσαλονίκη σε μεγάλες λωρίδες και θα στρωθούν πάνω στο ισοπεδωμένο υπέδαφος.

Ο γεωπόνος του ΟΑΚΑ μίλησε, μάλιστα, στο Novasports για την πορεία του πλάνου που λέει ότι ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να είναι στις 6 Ιανουαρίου και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη :«Αν δεν υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες και δυνατές βροχές είναι επαρκής ο χρόνος για να είναι έτοιμο το γήπεδο. Το χόρτο που υπήρχε ήταν παλιό και το ξέραμε και εμείς ότι πρέπει να αντικατασταθεί. Το χόρτο που υπήρχε ήταν για υψηλές θερμοκρασίες και αυτό που βάζουμε τώρα για χειμερινές. Αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε ήταν να ρίχνουμε σπόρια για να βγει νέο χορτάρι, αλλά από τα πολλά ματς ήταν πολύ επιβαρημένος ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορούσε να αντικατασταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: