28 Δεκ 2009

Μπιάνκι: "Περιμένω πρόταση από τον ΠΑΟ"


Εν αναμονή της κίνησης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Γκάμπριελ Παλέτα βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς.


Μιλώντας σε Αργεντινούς δημοσιογράφους για τα τρέχοντα μεταγραφικά θέματα των "χεϊνέζες", ο τεχνικός διευθυντής Κάρλος Μπιάνκι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπόκα τα είπε για αρκετή ώρα με τους εκπροσώπους του Τύπου, αφού η ομάδα έχει πολλά ανοικτά μέτωπα. Στη συζήτηση κυριάρχησε το ενδεχόμενο να έρθει δανεικός στο Μπουένλος Άιρες από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάξι Ροντρίγκες, καθώς και η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Στην διάρκεια της κουβέντας, ο Κάρλος Μπιάνκι ρωτήθηκε για τις διαφαινόμενες πωλήσεις των Χούλιο Κάσερες και Γκάμπριελ Παλέτα.

Σχετικά με τον δεύτερο απάντησε: "Ο Παναθηναϊκός θέλει τον ποδοσφαιριστή και έχουμε μιλήσει με ατζέντηδες που συνεργάζονται μαζί του. Οι Έλληνες γνωρίζουν τις απαιτήσεις μας.
Περιμένουμε στις επόμενες ημέρες να έρθει επίσημη πρόταση, για να την δούμε. Ίσως μας την στείλουν μέσα στην εβδομάδα, ίσως από τη νεά χρονιά. Εφόσον μας ικανοποιήσει οικονομικά, θα την αποδεχτούμε".
Ο Μπιάνκι υποστήριξε ότι η Μπόκα συζητά και το δανεισμό του με το κατάλληλο αντίτιμο, ενώ δεν αποκάλυψε ποιες είναι οι απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Γκάμπριελ Παλέτα.

Σε άλλη ερώτηση σχετική με το θέμα του Παλέτα, ο Κάρλος Μπιάνκι αναφέρθηκε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την Μπόκα: "Πριν πουλήσουμε τον Χούλιο (σ.σ. Κάσερες) και τον Γκάμπριελ (σ.σ. Παλέτα), θα πάρουμε ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση.
Ο προπονητής (σ.σ. Άλφιο Μπαζίλε) θέλει τον Κάτα Ντίας της Χετάφε, όμως είναι πολύ ακριβός. Η πιο εφικτή λύση είναι ο Λεάντρο Ντεσάμπατο (σ.σ. της Εστουντιάντες) και αυτή την περίπτωση δουλεύουμε".

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα, το θέμα του Ντεσάμπατο θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα, οπότε θα ανοίξει ο δρόμος για την πώληση του Γκάμπριελ Παλέτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: