28 Δεκ 2009

Γαλλικά... βλέμματα για Σισέ!


Οι εμφανίσεις του Σισέ με τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να αγνοηθούν από τους ανθρώπους της εθνικής Γαλλίας ειδικά από τη στιγμή που το Μουντιάλ πλησιάζει. Σύμφωνα με το RMC.FR, το περιβάλλον του 29χρονου φορ διατείνεται πως ο Ραϊμόντ Ντομενέκ θα στείλει συνεργάτη του προκειμένου, να δει αγωνιζόμενο τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ έχει εκφράσει επανειλημμένως ότι θα ήθελε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και επιδόσεις του στο σκοράρισμα αποδεικνύουν εμφανώς την θέλησή του να πετύχει τους στόχους του τόσο με το Τριφύλλι όσο και τους προσωπικούς του.

Τα κατορθώματά του με την πράσινη φανέλα έφτασαν φαίνεται στα αυτιά του εκλέκτορα των Τρικολόρ, Ραϊμόντ Ντομενέκ και όπως αναφέρει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στενός άνθρωπος της εθνικής Γαλλίας θα παρακολουθήσει από κοντά τον Σισέ είτε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είτε με την Ρόμα, είτε και με στους δύο, σε περίπτωση που καταστεί απαραίτητο.

Μάλιστα, τα μάτια του Ντομενέκ, στο τσεκάρισμα του Σισέ, ίσως αποτελέσει ο Ζεράρ Ουγιέ, που είναι ο τεχνικός Διευθυντής της Γαλλικής Ομοσπονδίας. Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, είχε δώσει το «οκ» του κατά το παρελθόν για να φορέσει τη φανέλα των Κόκκινων της Αγγλίας και σίγουρα έχει την καλύτερη άποψη για τα προσόντα του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: