28 Δεκ 2009

Δεν απαντάει ο Σαλπιγγίδης


Με το ένα πόδι εκτός Παιανίας βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Σαλπίγγίδης, με βάση τα λεγόμενα του ατζέντη του Βαγγέλη Αγγελή.


Ο εκπρόσωπος του 28χρονου επιθετικού μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ουσιαστικά προανήγγειλε ότι δεν θα απαντήσει άμεσα στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Η φράση του Βαγγέλη Αγγελή ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να βρει ομάδα από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει και να μην συμφωνήσει με κανέναν ενδιαφερόμενο μέχρι τότε.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τελεσίγραφο στον Σαλπιγγίδη, να του απαντήσει το αργότερο στα τέλη Ιανουαρίου, εύκολα γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές... Δύο περιπτώσεις υπάρχουν για να μεταβληθεί η κατάσταση: να απαντήσει άμεσα ο Σαλπιγγίδης ή να κάνει υπομονή ο Παναθηναϊκός.

Δεν προκύπτει όμως ότι κάποιος εκ των δύο σκοπεύει να αλλάξει στάση και επομένως το διαζύγιο έρχεται ως φυσιολογική συνέπεια... Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αν και όχι άμεσα αφού θεωρείται απίθανο ο διεθνής επιθετικός να δεχτεί να πωληθεί τον Ιανουάριο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγελής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την πρόταση του Παναθηναικού και την απόφαση του Σαλπιγγίδη για το μέλλον: “Προτεραιότητα του Δημήτρη (σ.σ Σαλπιγγίδη) είναι το εξωτερικό, να παίξει σε μία ομάδα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Είναι πολύ καλή η πρόταση του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος του, κύριος Πατέρας μας έχει φερθεί πολύ καλά και έχει δείξει την απαραίτητη υπομονή αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν προτάσεις που είναι σε καλύτερα πρωταθλήματα από το Ελληνικό”.

Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ: “Προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό, αλλά δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Μπορεί να μην γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι και να παίξει ο Σαλπιγγίδης στο Μουντιάλ να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τότε μεγαλύτερων ομάδων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: