21 Δεκ 2009

Οι Γάλλοι λένε "όχι" σε Σισέ!


Μπορεί ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, να σκοράρει ακατάπαυστα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται πως οι συμπατριώτες του, δεν επιθυμούν την επιστροφή του 28χρονου άσου στους "τρικολόρ", σύμφωνα με γκάλοπ της "L’ Equipe".


Με 11 τέρματα σε 15 αγώνες, ο Σισέ είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, κάτι που δε… συγκινεί τους Γάλλους οπαδούς, οι οποίοι συμμετείχαν σε γκάλοπ της "L’ Equipe" και ψήφισαν "κατά" του σπουδαίου επιθετικού.

Το σύνολο των συμμετεχόντων, είπε "όχι" σε πιθανή επιστροφή του Σισέ, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 18.000 ψήφων, το 88% απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο αυτό και μόλις το 11%, τάσσεται υπέρ της κλήσης. Αδιάφορο επί του θέματος, παρουσιάστηκε το 1%.

"Ακόμα και αν ο Ραϊμόν Ντομενέκ, μερικές φορές μπορεί να εκπλήσσει τον κόσμο, η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στα 28 του χρόνια μοιάζει απίθανη. Βέβαια τα 13 γκολ με τον Παναθηναϊκό, εκ των οποίων τα δύο τα έβαλε το Σάββατο, μιλάνε για αυτόν.

Φτάνοντας στην Αθήνα με τον τίτλο της μεγαλύτερης μεταγραφής της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος (8.000.000 ευρώ), ο πρώην επιθετικός της Οσέρ, της Λίβερπουλ, της Μαρσέιγ και της Σάντερλαντ στην αρχή είχε προβλήματα, όμως στη συνέχεια βρήκε την αποτελεσματικότητά του.

Αλλά το σημείο-κλειδί, είναι ότι είναι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι δεύτερης κλάσης, επομένως η Νότια Αφρική εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά για εκείνον", σημειώνουν σε κείμενό τους, οι Γάλλοι συνάδελφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: