12 Δεκ 2009

«Πάρε Σισέ στο Μουντιάλ»


Μήνυμα στον Ραϊμόν Ντομενέκ στέλνει η γαλλική ιστοσελίδα «football.fr» να καλέσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής αναφέροντας τα φετινά επιτεύγματα του Γάλλου στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά «αρκεί να τον εμπιστευτεί ο Ντομενέκ», ενώ εκτός από τον 28χρονο άσου του Παναθηναϊκού, κάνει λόγο και για τους Φελίπ Μεξές και Πατρίκ Βιεϊρά.

«Άντρας με αυτοπεποίθηση», και «εκδικητικό πνεύμα», είναι οι φράσεις που χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος του «football.fr» για τον Σισέ και αναφέρεται στις επιδόσεις του στον Παναθηναϊκό. «Θεωρείται πραγματικό αστέρι στη χώρα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. Είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 9 γκολ σε 13 ματς και η ομάδα του βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, έναν μόλις πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό».

Επίσης το εν λόγω γαλλικό δημοσίευμα συγκρίνει τον Τζιμπρίλ Σισέ με τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, κάνοντας το εξής ερώτημα: «Είναι χειρότερος από τον Ζινιάκ;». Μάλιστα, αναφέρει ότι ο άσος της Τουλούζ έχει πετύχει μόλις 3 γκολ σε 15 ματς με την ομάδα του. Τέλος ισχυρίζεται ότι ο άσος του Παναθηναϊκού σε ηλικία 28 ετών έχει ακόμα κάποια χρόνια για να κάνει μια καλή διεθνή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: