16 Δεκ 2009

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ 3-0

Πιστό σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό του ραντεβού ήταν το Τριφύλλι που παίζοντας σε κάποια διαστήματα (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) καλό ποδόσφαιρο πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σισέ (2) και Ρουκάβινα οι σκόρερ των πρασίνων σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο που θύμιζε χωράφι.


ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΝΤΙΝΑΜΟ 3-0Η εξέλιξη του παιχνιδιού:
Ο αγώνας ξεκινά με τους Ρουμάνους στην πρώτη σέντρα.

1' Πρώτο σουτ για την Ντιναμό με τον Κριστέα, διώχνει ο Τζόρβας σε κόρνερ.
6' Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το 1-2 με τον Σισέ, όμως άργησε πολύ να σουτάρει ενώ ήταν μόνος του απέναντι από τον Ντόλχα και οι αμυντικοί της Ντινάμο έδιωξαν την μπάλα.
9' Σουτ του Ρουκάβινα από καλή θέση η μπάλα περνά άουτ
10' Νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης προσπάθησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας την μπάλα στον Σισέ όμως έδιωξαν και πάλι οι αμυντικοί της Ντιναμό σε κόρνερ.
15' Ο Παναθηναϊκός έχει βρει διαδρόμους προς την εστία του Ντόλχα όμως δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.
20' Ο Σισέ αποφεύγει τον Μότι βγαίνει απέναντι στον Ντόλχα όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.
21' Κίτρινη στον Ν' Ντόι για σκληρό μαρκάρισμα στον Νίνη.
26' Κάθετη μπαλιά του Σπυρόπουλου στον Σισέ πριν προλάβει ο γάλλος να πλασάρει έβαλε κόντρα ο Μότι.
31' Μακρινό σουτ από τον Αλέξε διώχνει ο Τζόρβας.
33' Απίστευτη ενέργεια του Ζιλμπέρτο Σίλβα που βγάζει μόνο του απέναντι από τον Ντόλχα τον Βύντρα, όμως ο αμυντικός του Τριφυλλιού δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ρουμάνων.
35' Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιναμό. Ο Ν' Ντόι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα. 37' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουκάβινα στρώνει στον Νίνη, οποίος από το ύψος της περιοχής σουτάρει όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντόλχα.
45' Σουτ του Νικολάε μέσα από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Αλέξης Τζόρβας.
Λήξη ημιχρόνου.

2o ημίχρονο
46' Στη θέση του Αλέξε μπήκε ο Αντριάν Κριστέα
49' Σέντρα του Νίνη ο Ρουκάβινα πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Ντόλχα.
50' Κίτρινη στον Ταμάς
54' Τραγικό λάθος από τον Ντόλχα που χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ρουκάβινα σε κενή εστία ανοίγει το σκορ για το Τριφύλλι.
56' Κίτρινη στον Αντρέι Κριστέα.
56' Ο Κατσουράνης περνά στη θέση του Καραγκούνη.
59' Νέο δοκάρι για την Ντιναμό. Τρομερό σουτ από τον Ταμάς ο Τζόρβας ακουμπά λίγο την μπάλα πριν αυτή προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι του.
60' Δεύτερη αλλαγή για την Ντιναμό με τον Ζίκου να μπαίνει στη θέση του Τόρχε.
62' Σουτ του Αντριάν Κριστέα η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.
64' Ωραίο σουτ από τον Σισέ διώχνει σε κόρνερ ο Ντόλχα.
66' Εντυπωσιακή επέμβαση του Τζόρβα σε μακρινό σουτ από τον Αντριάν Κριστέα.
66' Τρίτη αλλαγή για την Ντιναμό με τον Νικουλέσκου να περνά στη θέση του Αντρέι Κριστέα.
68' Ο Σεμπάστιαν Λέτο μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Σωτήρη Νίνη.
75' Ο Νικουλέσκου από πλεονεκτική θέση αστοχεί.
79' Εντυπωσιακή ενέργεια του Σεμπάστιαν Λέτο που με σέντρα βρήκε τον Ζιμπρίλ Σισέ και ο Γάλλος με άψογη κεφαλιά έκανε το 2-0.
82' Ο Άντε Ρουκάβινα βγαίνει και ο Σαλπιγγίδης παίρνει τη θέση του.
84' Σουτ του Νικουλέσκου διώχνει ο Βύντρα με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.
85' Τρίγωνο των Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Σισέ και ο Γάλλος άσος κάνει το 3-0.
Λήξη παιχνιδιού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός:
Τζόρβας, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (56' Κατσουράνης), Ρουκάβινα, Νίνης, Σισέ.
Ντιναμό: Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότι, Κονέ, Νικουλάε, Μολινέρο, Αντρέι Κριστέα, Τόρχε (60' Ζίκου), Ν' Ντόι, Ταμάς, Αλέξε (46' Αντριάν Κριστέα).

Μικρά - Μικρά

7.25 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στο γήπεδο και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου. Σχετικά με το παιχνίδι με την Ντιναμό ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είπε: “Όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαύεται. Είμαι αισιόδοξος για το ματς με την Ντιναμό και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλά και στη συνέχεια”.

Σε ότι αφορά το νέο τεχνικό δίδυμο είπε: “Πιστεύω πάρα πολύ στο νέο τεχνικό δίδυμο. Είναι άλλωστε δύο παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν”.

7.35 Στα επίσημα του ΟΑΚΑ έφτασε ο Μίμης Δομάζος. Ο Στρατηγός του Τριφυλλιού τόνισε αρχικά: “Αν ο Παναθηναϊκός παίξει σοβαρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι η Ντιναμό είναι ικανή να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό”.

Για την αλλαγή στον πάγκο του Τριφυλλιού είπε: “Είχα πει εδώ και τόσο καιρό ότι ο προπονητής αυτός που έφυγε έπρεπε να είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό. Είμαι υπέρ των ελλήνων προπονητών. Πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Πρέπει να πούμε μπράβο στη διοίκηση για την απόφαση που πήρε έστω και καθυστερημένα”.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας δήλωσε: “Το υλικό είναι καλό. Σίγουρα χρειάζονται κάποιες κινήσεις. Πρώτα από όλα χρειαζόμαστε ένα χαφ ο οποίος θα σκοράρει και θα μπορεί να δώσει τις τελικές πάσες.
Από την αρχή δεν έγινε σωστή διαχείριση του υλικού. Έπρεπε η ομάδα να είχε αποκτήσει ένα μεγάλο σέντερ μπακ. Τους είχα πει πριν από δύο χρόνια να πάρουν τον Κυργιάκο. Έχει η ομάδα τώρα στόπερ σαν τον Κυργιάκο;”.


7.40 Λίγο μετά τον Μίμη Δομάζο έφτασε στο γήπεδο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του: “Ήρθαμε για να συμπαρασταθούμε στον μεγάλο Παναθηναϊκό ελπίζουμε να κερδίσει και να τον χειροκροτήσουμε όλοι στο τέλος”

7.42 Ο Νίκος Πατέρας έφτασε στο ΟΑΚΑ και αρκέστηκε να δηλώσει στους δημοσιογράφους: “Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Να δούμε ένα ωραίο ματς και θα τα πούμε μετά”

Σε μαύρα χάλια είναι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Μέχρι και ηλεκτρικές σκούπες χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του γηπέδου για να απομακρύνουν τη λάσπη.

Ιδιαίτερα προληπτικοί είναι οι Ρουμάνοι οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις αφού αυτές φορούσαν στον προκριματικό με την Λίμπερετς που είχαν πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: