13 Οκτ 2009

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Καβάλα

Όσοι φίλαθλοι του Τριφυλλιού θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των πρασίνων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα πρέπει να βιαστούν καθώς από σήμερα (Τρίτη 13/10) τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για ΚαβάλαΣυγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα 3280 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αν αυτά εξαντληθούν τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να ζητήσουν άλλη μία θύρα από τη βορειοελλαδίτικη ΠΑΕ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα με την Καβάλα ότι η διάθεσή τους θα γίνεται από αύριο (σ.σ.: σήμερα) μέχρι την Παρασκευή στην Καβάλα, από τη διεύθυνση Ελευθερίας και Ισμήνης μεταξύ 18:00-22:00, το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στο γήπεδο, στο εκδοτήριο της θύρας 9, από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: