2 Οκτ 2009

Κ. Καραμανλής για Ίβανσιτς: «Δεν θα τον άφηνα να φύγει»

Διαδικτυακή συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, απαντώντας και σε ερωτήματα αθλητικού ενδιαφέροντος.

Κ. Καραμανλής για Ίβανσιτς: «Δεν θα τον άφηνα να φύγει»Άσκησε κριτική στις πρόωρες απομακρύνσεις προπονητών, αναρωτήθηκε
για την καλοκαιρινή παραχώρηση του Αντρέας Ίβανσιτς, αλλά κατέληξε ότι ο προπονητής (Χενκ Τεν Κάτε) γνωρίζει καλύτερα από όλους μας.

«Είναι αδιανόητο να βλέπουμε τις ομάδες να αλλάζουν τόσο γρήγορα τους προπονητές. Δείχνει ότι δεν υπάρχει η πρέπουσα προεργασία, σοβαρότητα και εμμονή στον στόχο» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ενώ στην επόμενη ερώτηση μπήκε και σε τεχνικές λεπτομέρειες:

- Γιατί έφυγε ο Ίβανσιτς;
«Έλα ντε! (γελάει). Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα αποφάσιζα να φύγει. Γιατί χωρίς να είναι κάτι το τέλειο, το πάρα πολύ σπουδαίο, είναι ένας παίκτης με αρετές, με τεχνική κατάρτιση και με ένα πολύ καλό αριστερό πόδι και σε μεταβιβάσεις και σε σουτ.
Από κει και πέρα όμως, επειδή –ξέρετε- σε αυτή τη χώρα όλοι κάνουμε κατά περίσταση τον σεισμολόγο, τον πυροσβέστη, τον αστυνομικό και τον πρωθυπουργό, δεν θέλω να κάνω εγώ τον προπονητή. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: