25 Αυγ 2009

Έτοιμοι για τη μάχη του «Βιθέντε Καλντερόν οι πράσινοι»

Η ώρα του επαναληπτικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης έφθασε. Οι πράσινοι του Χενκ Τεν Κάτε θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την ήττα με 3-2 στο ΟΑΚΑ και να πάρουν την πρόκριση στη Μαδρίτη.

Έτοιμοι για τη μάχη του «Βιθέντε Καλντερόν οι πράσινοι»Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει ακόμα ούτε στην αρχική ενδεκάδα ούτε στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τους πράσινους. Τα συστήματα που έχει ο Τεν Κάτε στο μυαλό του είναι δύο, το 3-4-3 και το 4-2-3-1. Στην πρώτη περίπτωση ο Ζιλμπέρτο θα αγωνιστεί σε ρόλο λίμπερο έχοντας μπροστά του τους Βύντρα και Σαριέγκι.
Στην προπόνηση της Δευτέρας ο προπονητής του Τριφυλλιού δοκίμασε το κλασικό 4-2-3-1 με τους βασικούς να αγωνίζονται οι: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυροπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδη, Λέτο, Σισέ. Σε κάποιο σημείο ο Σιμάο πήρε τη θέση του Γκάμπριελ στα χαφ και ο βραζιλιάνος εκείνη του Μουν στην άμυνα.
Η θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας προβληματίζει τον Τεν Κάτε ο οποίος δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε κάποιον από τους Γκάμπριελ και Μουν.

Γκάμπριελ: «Έχουμε θέληση και πάθος να προκριθούμε»

Ο βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του για το παιχνίδι με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και τις πιθανότητες πρόκρισης του Τριφυλλιού.
«Δεν πρέπει να πιστέψουμε πως έχουν χαθεί όλα. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο σαν ίσος προς ίσο και να σκοράρουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το ίδιο σύστημα με αυτό των αντιπάλων στον πρώτο αγώνα, όπως τις αντεπιθέσεις.
Έχουμε μία έμπειρη ομάδα με γρήγορους παίκτες, που είναι κάτι σημαντικό για τέτοιους αγώνες. Έχουμε θέληση και πάθος να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League», τόνισε ο Γκάμπριελ στους συμπατριώτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: